Dogma genetica ontkracht, bezoek voor meer informatie een lezing

De grondlegger van de 'golfgenetica' dr. peter Gariaev tijdens een presentatie

De grondlegger van de ‘golfgenetica’ dr. Peter Gariaev tijdens een presentatie

Dr. Peter Gariaev is bioloog en heeft aan de Russische technisch-wetenschappelijke academie en aan de Academie voor natuurwetenschappen gewerkt tot begin 2000 toen het vanwege financiële redenen niet meer mogelijk was. Hij heeft toen in Canada een aantal jaren onderzoek gedaan. In 1994 heeft hij een laboratorium voor biofotonenonderzoek opgericht en in 2004 een Instituut voor  ‘Wellengenetik’, vrij vertaald betekent het ‘golf genetica’.  Hij is de eerste persoon die er in geslaagd is te bewijzen dat DNA informatie kan opvangen, verwerken en uitzenden. Hiermee heeft hij het ongelijk van de klassieke genetica aangetoond en een onderbouwde andere visie voorgesteld.

In talloze experimenten heeft hij aangetoond dat de ‘draadloze’ DNA informatie biologische functies kan beïnvloeden en herstellen; bij planten, mensen en dieren. 

Suikerziekte genezen door DNA informatie

Dr. Gariaev heeft apparatuur ontwikkeld waarmee DNA informatie vastgelegd kan worden en weer gericht uitgezonden. In een van zijn onderzoeken is hij er in

Het DNA is een draaiboek voor het leven, het bevat bouwinstructies en ontvangt, verwerkt en zendt informatie uit..

Het DNA is een draaiboek voor het leven, het bevat bouwinstructies en ontvangt, verwerkt en zendt informatie uit.

geslaagd om een volledig niet werkende alvleesklier te herstellen door middel van het uitzenden van de juiste DNA informatie. De diabetes I werd genezen.

Zijn onderzoek is baanbrekend en zal van enorme waarde blijken te zijn om verouderingsprocessen tegen te gaan en ziektes te genezen. 

Baanbrekend onderzoek van een geniaal en moedig man.

Dr. Peter Gariaev is wetenschapper en zijn verworven  inzichten en ontwikkelde technieken zijn gebaseerd op stapsgewijs wetenschappelijk onderzoek dat haar wortels heeft in de twintiger jaren in Rusland.  Hoewel het science fiction lijkt, is het stapsgewijs biologisch-natuurkundig wetenschappelijk onderzoek van een geniaal en moedig persoon.

Zijn bevindingen zijn gepubliceerd in verschillende wetenschappelijke tijdschriften en boeken. De Nobelprijswinnaar Luc Montagnier heeft onlangs een onderzoek van dr. Gariaev herhaald en kwam tot dezelfde uitkomst.

Bezoek een lezing en leer meer over de nieuwe benadering van genetica.

In de lezing wordt door Rinno Heidstra uitgelegd welke onderzoeken hebben geleid tot zijn inzichten,  achtergronden worden belicht, zijn nieuwe paradigma uitgelegd en er wordt voor het eerst in Nederland aangegeven welke resultaten bij mensen zijn behaald en op welke wijze het mogelijk is om hier gebruik van te maken en hoe zijn wetenschappelijke inzichten  ons in het dagelijks leven kunnen helpen.

Aanmeldingen en meer informatie over de lezingen:

Maandag 8 april, Zutphen. Aanmeldingen: duurzaamgezond@telfort.nl

10 januari, Heemstede

lezingen over DNA informatie bij DeLezing

Interessante lezingen bij DeLezing

.

 

 

.

23 januari,  Enschede

Duurzame gezondheid door goede begeleiding bij Het CelherstelCentrum

Duurzame gezondheid wordt bereikt door een gerichte aanpassing van het voedingspatroon, supplementen en behandelingen.

.

.

.

.

.

30 januari, Baarn

MecSpirit

Onderstaande website is in de loop van februari online.

www.quantum-genetics.eu