Vaccinatie straks verplicht?

Ondanks gebrek aan bewijs wordt vaccinatie gepromoot

 Vaccinatie of immuunsysteem?

Het belooft een interessante herfst te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in vaccinaties en de bijbehorende marketing/informatie en wetgeving.

Het doel van vaccinaties is om infectieziektes zoveel mogelijk te voorkomen maar overtuigend wetenschappelijk bewijs is er niet. Steeds meer mensen hebben onderbouwde inhoudelijke kritiek op vaccinaties die niet verplicht zijn maar hier lijken overheden verandering in te willen.

Wordt vaccinatie verplicht?

Op 22 september wordt in Zwitserland over een vernieuwde wetgeving betreffende epidemien gestemd. Een van de mensen die zich hierover zorgen maakt is de Zwitserse arts dr. Rau. Hij staat aan het hoofd staat van de Paracelsuskliniek en heeft verschillende boeken geschreven over het belang en de kracht van een gezond immuunsysteem.   In zijn laatste nieuwsbrief schrijft hij dat vaccinatie een controversieel thema is. Er zijn geen wetenschappelijke bewijzen voor de werking terwijl steeds meer aanwijzingen zich opstapelen over de bijwerkingen.

Misschien wel het meest zorgwekkende is dat de wetgeving waarover in Zwitserland wordt gestemd de overheid het recht geeft om iedereen verplicht te laten vaccineren en dat terwijl zelfs inhoudelijke deskundigen het niet eens zijn over het nut en de bijwerkingen!

Een goed immuunsysteem kan ook de ziekte van Lyme de baas.

het logische van natuurlijk beter worden

het logische van natuurlijk beter worden

Dr. Rau beschrijft het belang van een goed immuunsysteem op een vergelijkbare wijze als ik in Het CelHerstelConcept en heeft in zijn tientallen jaren ervaring de resultaten met onder meer laboratoriumwaardes gedocumenteerd. Hij gebruikt de levendbloedanalyse om een indruk te krijgen van de kwaliteit van het immuunsysteem en zorgt door middel van voedingsadviezen, reinigingsmethodes en behandelingen voor herstel van het immuunsysteem waarmee hij ook de ziekte van Lyme effectief aanpakt. Een goed werkend immuunsysteem kan alle ziekteverwekkers de baas.

Levend Bloedanalyse geeft inzicht in het immuunsysteem.

Levend bloedanalyse maakt verkleving van rode bloedcellen zichtbaar.

De levend bloedanalyse laat de verkleving van rode bloedcellen tot geldrollen zien.

Maar wanneer het bloed er zo uitziet betekent het verzuring, slechtere doorbloeding en een belasting met bacteriën en veroorzaakt nu of in de nabije toekomst klachten.

Bloed waarin de rode bloedcellen vrij ronddrijven is gezond bloed dat overal in het lichaam kan komen en zich goed kan verdedigen tegen ziekteverwekkers.

levendbloedanalyse: gezond bloed'

In de levend bloedanalyse wordt een druppel bloed geanalyseerd. hier een opname van ‘gezond bloed’.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de kwaliteit van uw immuunsysteem kunt u zich bij ons aanmelden voor een levendbloedanalyse.

Het basisch waterboek

In de herfst komt mijn nieuwe boek uit dat basisch water als uitgangspunt heeft maar waarin ook andere aspecten van water worden besproken. Water is een

Baissch water

Een van de oudste boekjes over basisch water, bestseller geschreven door Sang Whang.

fascinerende vloeistof met nog steeds een aantal mysteries.

Een aantal eigenschappen zijn goed verklaard zoals de redoxpotentaal, het aantal vrije elektronen die zich in het water bevindt. We hebben vrije elektronen nodig om vrije radicalen te neutraliseren en die worden geleverd door water met een negatief redoxpotentiaal.

In de afgelopen vijftien jaar zijn er veel aanvullende onderzoeken gepubliceerd over het beschermende effect van basisch water als antioxidant en de positieve effecten op de gezondheid. Binnenkort hierover meer.

In het boekje van Sang Whang, ‘De weg terug naar de jeugd’, wordt hier ook over geschreven.

Psycho-emotionele achtergrond aan het licht door de Quantum response.

QuantumResponse geeft inzicht in herkomst van overtuigingen

Onbewuste psycho-emotionele patronen bepalen vaak ons gedrag. De Quantumresponse kan inzicht geven.

Ons immuunsysteem wordt mede bepaald door onze overtuigingen die weer ontstaan door onze ervaringen. Het gaat hierbij niet om wat we objectief ervaren maar om hoe we iets ervaren, door het gevoel dat we bij ervaringen hebben worden overtuigingen als het ware geprogrammeerd in ons immuunsysteem en omdat we die overtuigingen hebben, trekken we bevestigende ervaringen als het ware aan.

Basis overtuigingen zoals ‘ik ben slecht’, of ‘er wordt me altijd onrecht aangedaan’ ontstaan vooral in de eerste acht levensjaren en bepalen onbewust de wijze waarop we met situaties omgaan.

De QuantumResponse is de opvolger van de Brainresponse en geeft inzicht in de onbewuste overtuigingen die ons sturen. In Happinez heeft hierover een artikel gestaan.

De komende paar weken is de QuantumResponse Scan voordeliger, een scan kost tijdelijk in plaats van 115 euro nu 65,00 Euro.

Nieuw in ons assortiment: Detox-Voetenbad

Onze leefstijl leidt bij veel mensen tot een opstapeling van afvalstoffen in het lichaam wat tot klachten leidt. Onder meer vermoeidheid, spierpijn, vocht vasthouden worden hiermee in verband gebracht. Het detox-voetenbad biedt een mogelijkheid om thuis eenvoudig afvalstoffen via de voeten kwijt te raken in een aangenaam warm voetenbad.

21 september lezing in Barchem

Op 21 september op zaterdagmiddag geef ik een lezing over Het CelHerstelConcept. Klachten ontstaan door een dagelijkse zonde tegen de natuur en ontstaan altijd vanuit de cel, de kleinste zelfstandige eenheid waaruit ons lichaam is opgebouwd. Gezond blijven en worden is mogelijk wanneer we ons immuunsysteem begrijpen. In de lezing wordt in het kort de werking uitgelegd, hoe we onze gezondheid zelf kunnen meten en wat we kunnen doen om gezond te worden en te blijven.

Meer informatie op aanvraag.

Aanbiedingen

Bamboepleisters

voetpleisters helpen ontzuren

Bamboe detox-voetpleisters worden onder de voetzolen aangebracht.

Een overschot aan afvalstoffen, ook wel ‘slakken’ genoemd, is een belasting voor ons immuunsysteem, daarom bevatten alle natuurgeneeskundige behandelplannen ‘ontslakkingsadviezen’.

Een erg effectieve mogelijkheid is om via de voeten te ontslakken door het gebruik van bamboe detox-pleisters

detox-voetpleisters helpen ontzuren.

Detox-voetpleisters verkleuren door de ontzuring.

, vaak wordt al na de eerste nacht duidelijk resultaat gemerkt.

Het kleurverschil geeft aan hoeveel is ontgift.

Nu in de aanbieding van 34,95 voor 29,95 Euro.

Meer informatie en bestelling…

Skalaris Detox capsules

Skalaris detox capsules

Skalaris detox capsules

Geactiveerd zeoliet stimuleert het immuunsysteem en kan irriterende stoffen uit de darm absorberen. Skalaris Detox capsules bevatten bovendien het calcium en magnesium bevattende gemicroniseerde dolomiet. Vroeger werd het TMAZ genoemd, tribomechanisch geactiveerde zeoliet.

Deze maand in de aanbieding van 39,95 Euro voor 29,95 Euro.

Meer informatie en bestelling…

Quantumresponse

Inzicht in de onbewuste psycho-emotionele overtuigingen die uw gedrag en immuunsysteem sturen.

Quantumtresponse

Psycho-emotionele blokkades op het spoor

Deze maand in plaats van 115,00 voor 65,00 Euro

Meer informatie en afspraak maken…