DNA Spinmatrix wordt door ons toegepast

Nieuwe inzichten bieden nieuwe mogelijkheden, ze worden door ons toegepast.

 

Mijn doel als biologisch behandelaar in Het CelHerstelCentrum is om de balans van het immuunsysteem te herstellen, niet om ziektes of symptomen te bestrijden. Een belangrijk onderdeel hiervan is de ondersteuning door frequenties. Professor dr. Gariaev heeft hierover uniek onderzoek gedaan wat mijn inzicht enorm heeft vergroot. Het lijkt soms net science fiction maar de toepassingen worden al gebruikt. In mijn lezing hoop ik mijn enthousiasme en fascinatie over te brengen .

Rinno Heidstra

De toekomst is begonnen.

Voor veel mensen is het gesneden koek, we zijn allemaal met elkaar verbonden, we zijn allemaal één.

Esoterisch en vaag?

Nog meer mensen halen daarover hun schouders op en komen met voor hen verstandig klinkende opmerkingen over de onbewijsbaarheid daarvan. Ze praten over esoterische en vage veronderstellingen maar de onderzoeken van professor dr. Gariaev zijn dan aan hun aandacht ontsnapt.

Wavegenetics is ontstaan dankzij professor dr. P. Gariaev, hij heeft ook de DNA SpinMatrix ontdekt.

Professor dr. P. Gariaev. grondlegger van de wavegenetics en de DNA SpinMatrix

Quantumfysiologisch onderzoek bewijst het.

Dr. P. Gariaev heeft baanbrekend onderzoek gedaan naar de werking van DNA en komt tot de conclusie dat we aangestuurd worden door geluid- en lichtsignalen uit ons DNA. Gariaev stelt dat ons DNA een soort taal is die ook door het DNA van planten en dieren wordt ‘gesproken en verstaan’ en op die wijze zijn we met elkaar verbonden.

Informatie en energie bepalen onze gezondheid.

Hij heeft in talloze experimenten de juistheid van zijn visie aangetoond en hierover gepubliceerd. Onder meer het herstel van planten na radio-actieve straling en de genezing van ratten met diabetes 1 door de overdracht van de juiste informatie vormen overtuigende bewijzen.

Het nieuwe paradigma.

De DNA licht- en geluidsignalen, de DNA Spinmatrix zoals hij deze noemt, is de taal waarmee organismen met elkaar kunnen communiceren, zowel planten, dieren als mensen aldus dr. Gariaev.

Dit informatiepatroon is verantwoordelijke voor zowel onze groei als onze gezondheid. Herstel van de DNA SpinMatrix betekent in zijn visie herstel van gezondheid en heeft tevens een anti-aging effect.

Toepassingen zijn beschikbaar.

Wanneer nieuwe inzichten in het nieuws komen wordt er vaak bijgezegd dat het nog jaren zal duren voordat deze voor de mensen bereikbaar worden maar dat geldt niet voor de Gariaev technologie.

DNA SpinMatrix ter ondersteuning

In zijn laboratorium kan hij DNA SpinMatrixen van onder meer planten opnemen en opslaan als geluid- en videoprogramma’s, het afspelen hiervan geeft de informatie weer in een taal die ons DNA ‘begrijpt’.

Hij heeft dit met de DNA SpinMatrix van veel geneeskrachtige planten gedaan en hiervan combinaties gemaakt die beschikbaar zijn via een behandelmodule van het Oberon-apparaat. Na het doen van een scan kan een geluidsprogramma worden gemaakt waarin de resultaten van de scan zijn verwerkt, het bestaat uit 11 afzonderlijke geluidsprogramma’s, elk met een andere combinatie van ‘DNA-geluiden’ van de planten. Het luisteren hiernaar heeft een ondersteunend effect voor het immuunsysteem aldus professor dr. Gariaev.

De individuele DNA SpinMatrix

Via de koptelefoon kunnen de geluioden van de DNA Spinmatrix worden beluisterd.

De geluiden van de DNA Spinmatrix beluisteren met de koptelefoon

Het is ook mogelijk om de ‘originele’ eigen DNA SpinMatrix te verkrijgen en te gebruiken. Uit het onderzoek van dr. Gariaev blijkt dat de voor de aansturing van het immuunsysteem belangrijke informatie vanaf een foto in te scannen is met zijn apparatuur. De geluid- en lichtsignalen zijn als geluid- en videoprogramma’s op te slaan en het beluisteren  en bekijken van de programma’s geeft het DNA als het ware corrigerende informatie.

Meer informatie: www.quantum-genetics.eu

Bezoek de lezing op 8 april in Zutphen

Kijk op de agenda voor meer lezingen.