Superfoods Alen en Eveliza uit de ongerepte hoogvlaktes

Superfoods Alen en Eveliza uit de ongerepte hoogvlaktes

Het bijzondere verhaal van Alen en Eveliza

Alen™  en Eveliza™ zijn twee voedingsvervangers die door de ontwikkelaar dr. Vargas BIO-superfood worden genoemd. Ik adviseer deze producten sinds enkele jaren aan mensen met een zwak immuunsysteem en een verzwakt maag-darmsysteem. Mijn ervaringen zijn boven verwachting, zelfs mensen met een sterke allergie tegen veel voedingsmiddelen blijken deze producten goed te kunnen verdragen en merken een versterking. Dr. Vargas heeft een boek geschreven over het bijzondere verhaal van Alen™ en Eveliza™. Het beschrijft de ontwikkeling van de producten, de resultaten bij onder meer chronisch zieken en topsporters, geeft zijn visie weer over het ontstaan van chronische aandoeningen en zijn bijzondere verklaring van de werkzaamheid.

Omdat zijn visie bijzonder is en zijn producten wezenlijk iets toevoegen, publiceer ik de komende tijd nu en dan een hoofdstuk.

Voedingstekort ondanks volle supermarkten

Ondanks een enorme hoeveelheid beschikbare levensmiddelen staan ernstige degeneratieve ziektes ten gevolge van een voedingsstoffentekort boven aan de lijst met beschavingsziektes. In een hierdoor verzwakt immuunsysteem ontstaan auto-immuunreacties waarbij eigen lichaamscellen worden aangevallen, verandert de stofwisseling en veroorzaken foute gen-schakelingen chronische aandoeningen. Voedingsstoftekorten verkorten het leven en hebben invloed op bepaalde genen, op telomeren. Vrije radialen in het lichaam zijn gevaarlijk en moeten door antioxidanten uit de voeding  worden geneutraliseerd. Maar onze voeding bevat  teveel snel opneembare koolhydraten en te weinig belangrijke voedingsbouwstenen, complexe verbindingen en noodzakelijke ballast- en secundaire stoffen waaronder sporenelementen en phytonutriënten. Daarom worden ondanks een overvolle maag ongemerkt hongerstress signalen uitgezonden aan onze hersenen, zelfs bij mensen met overgewicht.

De signalen beïnvloeden de functie van de hypothalamus en daarmee de aansturing van belangrijke stofwisselingsfuncties. Vele ziektes en degeneratieve aandoeningen zijn het gevolg van dit gebrek aan voedingsbouwstoffen. In plaats van de lijdende cellen te helpen door  producten met effectieve biologisch complexe voedingstoffen worden de symptomen vaak verkeerd geïnterpreteerd en met zinloze of ineffectieve medicijnen behandelt. Kunstmatige toevoegingen, elektrosmog, milieutoxines, en genetisch veranderde stoffen vervuilen onze lucht, ons water, de aarde en natuurlijk ook onze voeding. De traditionele gewoonte om ons eten te koken is een verdere belasting, want de voeding wordt gedenatureerd doordat de atomaire samenhang wordt verbroken. Uiteindelijk blijven voedingsstoffen over die niet of nauwelijks meer zijn te verwerken door onze stofwisseling, ze hebben een moleculair gewicht dat opname en gebruik nagenoeg onmogelijk maken. Deze problemen moeten direct door een consequente en diepgaande verzorging van onze cellen worden opgelost;  door dagelijkse inname van superfoods en bio-voedingsstoffent. Dit is mogelijk door Alen™ of Eveliza™ dagelijks in te nemen met veel verse biologische kruiden, groente en fruit.

 De essentie van voedingsaanvulling

Specifieke micronutrienten maken het verschil

Voedingswetenschappers, artsen en wetenschappers uit andere richtingen waaronder epigenetica en de quantumtechologie wijzen nadrukkelijk op de samenhang tussen celgezondheid en levenskwaliteit van mensen en de noodzaak van gerichte voeding van de cellen door kwalitatief hoogwaardige complexe voedingsstoffen (Bruce Lipton). De hoeveelheid specifieke complexe moleculen in de voeding bepaalt of ons lichaam een gezonde stofwisseling heeft of door een tekort voortdurend in een spaarstand moet functioneren. Dr. Vargas noemt dit het Vargas-Machuca syndroom, het hypothalamische stress syndroom. In het verloop van tientallen jaren heeft het een vernietigende werking op het lichaam en verandert de stofwisseling zodanig dat een auto-immuunaandoening ontstaat. De complexiteit van voedingsbouwstenen, hun moleculaire gewicht en polarisatie, bepalen hoe onze genen schakelen, zijn ze actief of onleesbaar waardoor functies in het lichaam, bijvoorbeeld van het immuunsysteem, uitgeschakeld worden.  De aan- of uitschakeling van genen is afhankelijk van de levenswijze en de voeding en kan aan onze kinderen en kleinkinderen worden doorgegeven. Op die manier kunnen generaties lang ongewilde en vervelende epigenetische programmeringen leiden tot steeds terugkerende ziektes. Door een consequente verzorging van onze cellen met de juiste complexe bio-voedingsstoffen kunnen deze ‘foutieve schakelingen’ worden gecorrigeerd. Het is fenomenaal. Voedingsstoffen zijn hierbij essentieel, ze hebben een epigenetische invloed, zo kunnen genetische schakelingen bepalend zijn voor ziekte of gezondheid.  Intussen weten we dat het niet alleen om de hoeveelheid voedingstoffen gaat, belangrijker is de de innerlijke kwaliteit, de structuur, de ordening, de atomaire aggregatie en het totaal van alle  eigenschappen, de ‘gestalt’. De ene voedingstof is niet gelijk aan de andere voedingsstof. Complexe voedingsstoffen leveren ‘intelligentie’, het genie van de natuur, aan onze cellen. Eenvoudige voedingsstoffen kunnen dat niet. Complexe voedingsstoffen maken lichaamseigen enzymen slim, de enzymen nemen nieuwe en belangrijke  informatie van de voedingsstoffen over door het ‘aftasten’ van de gestalt. Het stelt de enzymen in staat om betere weefsels te produceren wat ons lichaam jonger en flexibeler maakt. Niet alleen de hoeveelheid complexe voedingsstoffen is belangrijk, het zijn belangrijke informatie bevattende stoffen in het communicatiesysteem van onze cellen.

Alen™, essentiële verzorging van essentiële voedingsbouwstenen

In 17 jaar onderzoek is een uniek synergetisch voedingstoffen concentraat ontwikkeld dat in de dagelijkse behoefte van alle levensbelangrijke natuurlijke bio- micronutriënten voorziet. Alen™, het BIO-voedingsstoffen concentraat, bestaat uit een  unieke hoeveelheid complexe bio-micronutriënten .

Alen™ bevat alle essentiële voedingsbouwstenen waaronder vitamines, eiwitten, mineraalstoffen zoals oligo- en sporenelementen, secundaire plantenstoffen in enorme hoeveelheden van gecontroleerde biologische kwaliteit. Alen kan beschouwd worden als de biologische essentie van voeding.

Het genie van de natuur; rijkdom aan complexe voedingsbouwstenen= perfectie

Om een veelomvattende celvoeding te verkrijgen is het van het grootste belang om complexe voedingsbouwstenen zo voorzichtig uit de natuurlijke bronnen te verkrijgen dat de innerlijke atomaire ordening behouden blijft. Als deze bijzondere voedingsstoffen geconcentreerd worden aangeboden, verzorgt men de cellen met het geniale van de natuur zelf en geeft de cellen mogelijkheden die zij met gewone voedingsbouwstenen niet hebben. Onze enzymen worden door het dagelijkse aanbod van complexe voedingsbouwstenen intelligent gemaakt en kunnen beter functioneren. Alen™ kan als een volledige ‘enzymvoeding’ worden gezien.

De cellen wordt een ongekende hoeveelheid van geconcentreerde volwaardige voeding aangeboden die bij dagelijks gebruik voor verbazingwekkende veranderingen in het lichaam kan zorgen.

Selectie en concentratie= multi- informatie

Deze geconcentreerde rijkdom is mogelijk dankzij het vermogen van de wetenschappers om de geselecteerde  complexe moleculen onbeschadigd uit zeldzame hoogwaardige graansoorten te winnen. De bijzondere graansoorten die de grondstoffen van Alen™ en Eveliza™ vormen, zijn in die kwaliteit alleen nog in de Andes en het Himalayagebergte te vinden. De oligo-elementen en mineralen stammen uit voedingsstofrijke natuurlijke rode en bruine zee algen. Samen vormen ze de zuivere en natuurlijke bronnen die de rijkdom aan complexe verbindingen,vitamines, eiwitten en mineralen levert. Nadat de voedingsbouwstenen uit de planten zijn gewonnen worden ze in een speciaal hiervoor ontwikkeld proces geconcentreerd waardoor een zeer krachtig voedingsmiddel ontstaat.

Nieuw verbetert weefsel dankzij nieuwe rijkdom

Dankzij het nieuw ontwikkelde en beschermde productieproces kunnen unieke verbindingen worden gewonnen die hun innerlijke atomaire complexe eenheid hebben behouden en daarmee de cellen de zuivere natuurlijke informatie meegeven waarmee hun enzymen intelligente bouwstenen kunnen maken. Deze beschikken over een duidelijk hogere kwaliteit hetgeen kan leiden tot betere kwaliteit weefsel.

De Alen™ ervaring

U zult verrukt zijn als u zich beter, sterker, gezonder en jonger voelt. Ontdek zelf het Alen™ gevoel van een nieuwe gezondheidsdimensie., elasticiteit, vitaliteit en jeugdigheid door complexe voeding.

Alen™, Bio-superfood als  intensieve stofwisselingsvoeding

Alen™ is het sterk geconcentreerde kernproduct van vier productvariaties (Alen, Eveliza, Eveliza glutenvrij en Eveliza AntiScenessence) waarvan de speciale bio-voedingsstoffen uit dezelfde bronnen stammen. Ze onderscheidden zich enkel in de concentraties.  Alen™ leidt bij dagelijkse gebruik tot een wezenlijke en diepgaande verbetering van de celvoeding, het weefsel en de gezondheid. Eveliza heeft een hogere concentratie en is voor mensen met gezondheidsproblemen ontwikkeld. Zij moeten de eerste 2-3 maanden minimaal 2 zakjes Eveliza gebruiken om de stofwisseling een snellere activeringsimpuls te geven. De zo geperfectioneerde stofwisseling moet voor blijvend worden ondersteund met Alen zodat de subtiele honger-stress-problemen en hun gevolgen (HTS-syndroom, versnelde veroudering, degeneratie en alle bijbehorende aandoeningen) niet meer kunnen ontstaan.

Alen™ is het dagelijkse middel voor een perfecte en jeugdig werkende stofwisseling, want het voorziet het lichaam op unieke wijze met alle essentiële voedingsstoffen die bij de meeste mensen niet meer alleen uit de voeding worden verkregen zoals de sterische L-aminozuren (zie: dr.med.Thomas Rau, Die Zukunft des Heilens).  Door de grote hoeveelheden suprafijne voedingsstoffen zoals sporen- en oligoelementen, secundaire plantenstoffen en ballaststoffen ontstaan in het lichaam de gewenste synergetische effecten en de extreem belangrijke stofwisselingsbalans. Het gebruik leidt tot evenwichtige, lage bloedsuiker e en insulinewaardes waardoor het hongergevoel duidelijk wordt verminderd. Er treedt geen verminderd kracht- en uithoudingsvermogen op en men voelt niet de behoefte om zoetigheid te eten. Zo wordt de gezondheid diepgaand en wezenlijk geoptimaliseerd.

 Eveliza™ Bio-superfood – de stofwisselingsactivator

Na tientallen jaren succesvolle toepassing van Alen is de beslissing genomen om onder bepaalde voorwaarden een nog hogere dosering van de complexe voedingsstoffen in te zetten. Uit ervaring weten we dat dit vooral zinvol is bij mensen met een verstoorde stofwisseling, overgewicht hebben of het tegendeel  zijn en die snel willen afvallen of aankomen. Eveliza™ bevat ongeveer de dubbele hoeveelheid van de op zich al erg geconcentreerde hoeveelheid voedingsstoffen die Alen™ bevat en zorgt voor een nog snellere verbeteringsimpuls voor de stofwisseling. Dr. Vargas noemt dit middel daarom: Eveliza™ stofwisselingsactivator. Het product wordt aangeraden voor mensen die het voor het eerst gebruiken en die hun stofwisseling moeten verbeteren. Na een beginners-kuur van 8 tot 12 weken waarna de stofwisseling uitgebalanceerd moet zijn, kan op Alen™ Superfood worden overgegaan, als betrouwbare bron van de dagelijks noodzakelijke complexe bio-voedingsstoffen om de herkregen stofwisselingsconditie voor altijd te bewaren.

 Meer informatie kunt u vinden in Het CelHerstelConcept

Gezond afvallen met Alen en Eveliza