Het BIO-Superfood Alen™

Het BIO-Superfood Alen™

We hebben beschreven hoe wij dankzij onze onderzoeken de complexe samenhang tussen de menselijke voeding en de aminozuren, vitamines en oligoelementen hebben herkend. We hebben laten zien hoe deze stoffen verkregen kunnen worden en zo zijn te bereiden dat ze in de gewenste hoeveelheden en optimaal aan ons organisme en de bloedcirculatie kunnen worden toegevoegd, en wel precies in die hoeveelheid zoals ze daar nodig zijn. Tenslotte moest Alen™ zo stabiel mogelijk bereid worden zo dat de gebruiker het probleemloos kan gebruiken zonder op gecompliceerde gebruiksaanwijzingen te moeten letten. Alen™ is een erg gemakkelijk te gebruiken en stabiel product dat alleen beschermd moet worden tegen overmatige warmte en vocht.

Het moet nadat het met water is klaargemaakt ook direct worden gedronken zodat de beschermende  celluloselaag niet oplost en de voedingsbouwstenen maagsapresistent door de maag worden getransporteerd en in het eerste deel van de dunne darm kunnen worden geassimileerd.

De voordelen van het preparaat betreffende de houdbaarheid berusten aan de ene kant op het gehalte aan diatetische vezels die de cellulosebestanddelen bij een vochtigheid tussen de zeven en tien procent houden. Het is een kritische marge die de ontwikkeling van schimmels en ziekteverwekkende kiemen verhindert.  Aan de andere kant bevat het preparaat de biologische bescherming saccharomyces die bij een verhoogde vochtigheidsgraad van meer dan veertien procent, dus bijvoorbeeld bij een slecht afgesloten verpakking, alle bacteriën vernietigt die toevallig in het product terecht zijn gekomen. Het preparaat zelf blijft steriel van ziekteverwekkers, een belangrijke en noodzakelijke voorwaarde omdat immers om een product gaat met buitengewone voedingswaarde.

Opmerking: Uit een onderzoek van het gerenommeerde instituut Fresenius bij dertig onderzochte monsters op organische chloor- en fosforverbindingen, pesticiden, dithiocarbonaat en thiuramidesulfiet-fungicide bleek zoals verwacht dat het product geen enkel verontreinigende stof bevat.

Voordat het product definitief  wordt verpakt, wordt het zekerheidshalve bovendien nog twee maal gesteriliseerd; met U.H.T en UV straling. Het zijn onschadelijke verhitting- en ultraviolette bestralingen die natuurlijk niets met een radioactieve bestraling te maken hebben.