Basisch water onderweg: de WATERMAN

Basisch water, heerlijk en gezond

Basisch water uit de WATERMAN heeft de eigenschappen van natuurlijke bronnen.

Basisch water, overal lekker en gezond

Kraanwater verandert in schoon en lekker basisch drinken. Medicijnresten, zware metalen, chloor, fluor en andere vervuiling worden er door het filter uit gehaald.
Verder bevat het WATERMAN water meer elektronen en heeft daardoor een antioxidatieve werking . Het heeft kleinere clusters waardoor het gemakkelijker drinkt en opgenomen wordt door het lichaam.

WATERMAN basisch water is voordelig en gezond. U hoeft geen flessenwater meer te kopen!

Voor mensen die het belang snappen van gezond drinken verdient de WATERMAN zichzelf heel snel terug!

  Waterman Omgekeerd   osmose
Basische   waarde Basisch,   boven de 8 Zuur,   lager dan 7
Redoxpotentiaal Negatief,  tot  -300mV Positief   boven de +300mV
Clustergrootte Klein,   5 -6 moleculen Groot,   25 – 20 moleculen
Gefilterd Ja Ja
Biologisch   opneembare mineralen Ja Nee

.

Tot voor kort was het alleen mogelijk om thuis basisch water te maken met een aan de waterleiding aangesloten waterionisator.

Met de WATERMAN kan overal heerlijk basisch drinken worden gemaakt, thuis, op het werk, onderweg of in de hotelkamer. In het buitenland, waar het leidingwater vaak sterker is gechloreerd, maakt de WATERMAN in enkele minuten heerlijk en gezond drinkwater.

Basisch water is goed onderzocht en het blijkt dat het alkalische water dankzij de extra vrije elektronen, ook wel negatief redoxpotentiaal genoemd, veel positieve effecten heeft op de gezondheid.

Water wordt WATERMANWATER

De dop is omgedraaid en fungeert nu als trechter.

Links de WATERMAN in de filterstand. De dop wordt omgedraaid en fungeert als trechter, zodra het water is doorgelopen is het heerlijk basisch water dat kan gedronken worden waarna de dop er weer wordt opgedraaid.