Bamboe detox-voetpleisters helpen ontslakken.

Detox-voetpleisters met de kracht van bamboe.

Detox-voetpleisters helpen ontslakken.

Ontslakken ondersteund door de kracht van bamboe in de detox-voetpleisters

De bamboe heeft de meeste groeikracht van alle planten ter wereld en groeit tot 1 meter per dag, ze kunnen binnen een maand dertig meter hoog zijn en behoren daarmee tot de langste grassen ter wereld.

Er bestaan meerdere soorten maar in Korea zijn de gouden bamboe en de zwarte Maengjong bamboe de representatieve soorten. De bamboeplant levert ons olie, -kiemen, -stengels, en bladeren die voor veel verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt.

In onze  voetpleisters wordt bamboe-azijn gebruikt samen met een  combinatie van onder andere toermalijn en de agaricus paddstoel. De complete samenstelling is het resultaat van jarenlang intensief onderzoek.

Wanneer de ontgiftingscapaciteit van ons lichaam overschreden wordt gaan afvalstoffen zich stapelen in het lichaam en het bindweefsel. De detox-voetpleisters waarvan bamboe-azijn een belangrijk ingrediënt is, helpen het lichaam te ontslakken.

Het beste resultaat voor uw gezondheid wordt bereikt door de detox-voetpleisters onder de voetzool aan te brengen. Het is de bedoeling dat  `s nachts tijdens het slapen overbodige afvalstoffen door de pleister worden

Bamboe detoxvoetpleister verkleurt bruin.

Bamboe detox-voetpleisters verkleuren bruin-zwart na gebruik zoals hier is te zien. Links een ongebruikte en rechts een gebruikte bamboe detox voetpleister

geabsorbeerd en het lichaam waardevolle voedingsstoffen uit de pleister opneemt.

U kunt dit zien aan de bruin-zwarte verkleuring die de pleisters de volgende ochtend hebben gekregen.

Meer informatie en bestellingen over biologische bamboe thee en detox-voetpleisters…

Informatie over bamboe thee…