glutenvrij, vegetarisch, veganistisch en GMO vrij

glutenvrij, vegetarisch, veganistisch en GMO vrij

Ondervoede cellen veroorzaken klachten en ziektes

Vers, onbewerkt en gevarieerd eten is een gezonde basisregel die voor iedereen geldt maar zelfs biologische groentes en fruit bevatten niet meer alle

noodzakelijke hoogwaardige complexe voedingsbouwstenen.  Ook gezond eten leidt tot voedingstekorten van de cel. De arts en voedingswetenschapper dr. Vargas heeft tientallen jaren onderzoek gedaan naar de invloed van voeding op gezondheid en komt tot interessante conclusies.

Inwendige atomaire structuur bepaalt de voedingswaarde

krachtig voedingsstoffenconcentraat, ook voor vegetariërs en veganisten. Eveliza is GMO vrij.

krachtig voedingsstoffenconcentraat, ook voor vegetariërs en veganisten. Eveliza is GMO vrij.

Hij zegt in zijn boek, dat binnenkort in het Nederlands verschijnt, dat de innerlijke atomaire structuur van de voedingsbouwstenen belangrijker is dan de hoeveelheid voedingsbouwstenen. Dr. Vargas is arts en voedingswetenschapper en heeft vele jaren gezocht naar mogelijkheden om een optimale combinatie voedingsbouwstenen van perfecte natuurlijke kwaliteit in één voedingsproduct te concentreren en na 35 jaar onderzoek is dat gelukt. Het bijzondere product heeft hij Alen® genoemd.

voeding met de intelligentie van de natuur, ook voor vegetariërs en veganisten. Alen is GMO vrij.

voeding met de intelligentie van de natuur, ook voor vegetariërs en veganisten. Alen is GMO vrij.

De ingrediënten van Alen® en de afgeleide producten Eveliza® en Eveliza® glutenvrij, worden verkregen uit meerdere soorten biologisch verbouwde graansoorten uit de hooglanden van de Andes en twee soorten algen uit de Galapagoszee. Ze zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten en zijn GMO vrij.

Biologische teelt tussen de vulkanen

Op 2500 meter hoogte in de zuivere lucht van de Andes groeien de gewassen voor Alen en Eveliza.

Op 2500 meter hoogte in de zuivere lucht van de Andes groeien de gewassen voor Alen en Eveliza.

Voor een kwalitatief optimaal voedingsmiddelenconcentraat zijn grondstoffen vereist die aan de hoogste eisen voldoen. Voor het verbouwen van de granen is daarom gekozen voor een hele bijzondere plek in de Andes tussen een aantal vulkanen. De planten groeien hier op vulkanische aarde die erg rijk is aan mineralen en sporenelementen, het water voor de plantages komt rechtstreeks van de bergen en is enorm zuiver. Nu en dan komt er nieuwe as uit de vulkanen die na een jaar zover is afgebroken dat de voedingsstoffen biologisch beschikbaar zijn voor de gewassen. Om vervuiling tot het absolute minimum te beperken wordt biologische ongediertebestrijding gebruikt en handmatig geoogst. De gewassen komen zo niet in aanraking met olie en uitlaatgassen van auto’s en tractoren.

Optimaal moleculair gewicht vergroot biologische beschikbaarheid

De arts en voedingwetenschapper dr. Vargas-Machuca: 'vegetarische biologische en volwaardige voeding is de basis voor gezond oud worden'

De arts en voedingwetenschapper dr. Vargas-Machuca: ‘vegetarische biologische en volwaardige voeding is de basis voor gezond oud worden’

Alen® bevat alle essentiële voedingsbouwstenen en wordt dankzij het optimale moleculaire gewicht van de voedingsbouwstenen erg goed door de darm opgenomen, ook door mensen met gevoelige darmen. Het is onder meer zinvol voor mensen met chronische klachten, sporters, kleine kinderen, zwangere vrouwen en voor iedereen die ondervoeding van de cel wil voorkomen. Dr. Vargas beschrijft in zijn boek de resultaten bij enkele patiëntengroepen waaronder die met diabetes en artritis en zijn eigen opvatting over overgewicht en afvallen. Naar zijn mening ontstaat veel overgewicht door ondervoeding van cellen waardoor zij een stressignaal afgeven. Er wordt dan een hongersignaal naar de hersenen gestuurd waardoor een bijna onweerstaanbare trek ontstaat.

Positieve effecten bij ziektebeelden en afvallen

Op basis van zijn onderzoek en ervaring heeft hij richtlijnen ontwikkeld om af te vallen en een voedingsschema om de gezondheid te bewaren, we sturen u deze op aanvraag graag toe.

De effecten van deze bijzondere voeding bij duizenden van zijn patiënten worden toegeschreven aan de natuurlijke atomaire en moleculaire eigenschappen van de ingrediënten. Met een bijzondere techniek worden de voedingsbouwstenen uit de granen en algen verkregen zonder dat de moleculaire informatie wordt beschadigd, hierdoor zijn ze beter herkenbaar door het lichaam en wordt de informatie van de planten gebruikt door de lichaamsenzymen. ‘Het lichaam neemt zo de genialiteit van de natuur in zich op’, aldus dr. Vargas.

Enkele hoofdstukken online beschikbaar

Enkele hoofdstukken van het boek van dr. Vargas waarin zijn onderzoek wordt uitgelegd en zijn ervaringen uitvoeriger worden beschreven zijn online te lezen. Een informatieve brochure kunt u hier downloaden.

Alen®,  Eveliza® en Eveliza glutenvrij zijn te verkrijgen via www.degezondeshop.nl

Telefoon: 053 475 02 30