De weg naar duurzame gezondheid

Betere levenskwaliteit, besparing op eigen risico en een daling van de kosten van de gezondheidszorg dankzij het maken van gezonde keuzes.

In deze lezing bespreken wij waardoor we ziek worden, hoe we dat kunnen voorkomen en we beter kunnen worden op een logische en natuurlijke manier. Naast het plezier van het leven zonder klachten, is het de meest efficiënte manier van bezuinigen op de gezondheidszorg.

Aanmelding

Ziekte komt niet plotseling.

Ons lichaam waarschuwt ons tijdig door middel van klachten. Door deze waarschuwingen serieus te nemen en ons te houden aan logische en eenvoudige ‘gezondheidsregels’, verdwijnen de waarschuwingen en ontstaan geen ziektes.


Maar als wij die waarschuwingen negeren, bagatelliseren of onderdrukken verergeren zij en ontstaan klachten en aandoeningen.

Soms lijkt het alsof er zomaar klachten ontstaan. Ineens hebben wij hoofdpijn of ontstaat brandend maagzuur. Omdat wij de oorzaak van de klachten niet begrijpen doen wij alsof er niets aan de hand is en nemen een pijnstiller of andere medicijnen. Medicijnen zijn geen geneesmiddelen. Het logische gevolg is dat het immuunsysteem verder verslechtert en de klachten uiteindelijk verergeren of veranderen.

Klachten zijn er niet voor niets.

Klachten zijn waarschuwingssignalen van cellen die ons vertellen dat, als we zo door gaan, er grote problemen komen. Klachten zijn geen vergissingen van het lichaam. Als wij de klachten onderdrukken met medicijnen behandelen we de oorzaak niet

Herstel de balans op natuurlijke wijze.

In de lezing wordt de samenhang tussen klachten en ziektes duidelijk uitgelegd.

Als we ons houden aan dit concept, de spelregels van het lichaam, geven de cellen geen signalen meer af, verbetert het immuunsysteem en herstelt ons lichaam zich op natuurlijke wijze.

De lezing met richtlijnen en adviezen voor een gezonde levensstijl, is voor degenen onder ons die niet meer willen horen: ‘Daar moet u mee leren leven’.

Behalve duurzame gezondheidswinst zijn enorme besparingen op onze gezondheidszorg te verwachten die kunnen oplopen tot 80%.

 

Dinsdag 20 november

Kuipersdijk 192

7512 CM Enschede

De toegang is vrij.

De zaal gaat open om 19.30, de lezing begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

 

Aanmelding telefonisch 053 475 02 30 of per email: info@celherstelconcept.nl