‘Reguliere zorg is kwakzalverij’ is de kop van een artikel dat op internet verscheen, ten grondslag aan dit artikel liggen verschillende soorten onderzoek. Er wordt bijvoorbeeld aangehaald dat de herhaalbaarheid van medische onderzoeken gering is. Van de vijftig onderzoeken die zijn uitgevoerd zijn slechts drie reproduceerbaar. Herhaalbaarheid van onderzoeksresultaten, ook wel reproduceerbaarheid genaamd, is een belangrijke pijl op de boog van de ‘antikwakzalvers’en nu blijkt dat onderzoeken naar het effect van medicijnen onbetrouwbaar zijn. http://www.nature.com/nrd/journal/v10/n9/full/nrd3439-c1.html.

links geeft de verdeling aan van de soort onderzoeken midden geeft aan de wijze waarop de gegevens zijn gebruikt. slechts 21% is 1:1 gebruikt. Rechts geeft de reproduceerbaarheid aan. Slechts 7% van de onderzoeken bleek herhaalbaar.

links geeft de verdeling aan van de soort onderzoeken
midden geeft aan de wijze waarop de gegevens zijn gebruikt. slechts 21% is 1:1 gebruikt.
Rechts geeft de reproduceerbaarheid aan. Slechts 7% van de onderzoeken bleek herhaalbaar.

‘Bad Pharma’ door Ben Goldacre

De wetenschapsjournalist Ben Goldacre heeft een boek geschreven waarin hij aangeeft hoe de farmaceutische industrie naar zijn mening te werk gaat.

Onlangs was een interview met Frenk van der Linden te zien op de Nederlandse televisie.

 

Kies zelf voor je gezondheid en bezoek de lezing

er is dus alle reden om het heft in eigen handen te nemen en zelf te kiezen voor je gezondheid in plaats van te gezondheidsmythes te geloven.

AANMELDING

LEZING

gezonde keuzes maken gezond

gezonde keuzes maken gezond

Ongezonde keuzes maken ziek

Door het voortdurend negeren van de regels van de natuur maken we onszelf ziek waarna we de klachten onderdrukken en verergeren door chemische medicijnen. Medicijnen zijn tenslotte geen geneesmiddelen. Wanneer we begrijpen wat ons lichaam nodig heeft en op welke wijze het ons waarschuwt als onze gezondheid in gevaar komt, kunnen we corrigeren voordat klachten en ziektes ontstaan.

Gezonde keuze maken gezond

Klachten ontstaan door een verstoring van de leefomgeving van de cellen, als deze door gezonde keuzes weer in balans komt kunnen (bijna) alle klachten verdwijnen of verbeteren.

Chronische klachten ontstaan door levensstijl

Astma, buikpijn, chronische vermoeidheid, gewrichtspijnen, suikerziekte en doorbloedingsstoornissen zijn enkele voorbeelden van gezondheidsproblemen die veel te maken hebben met voeding en leefstijl. Bij klachten kan het belangrijk zijn om het herstel van de gezonde balans te bevorderen door supplementen en behandelingen in aanvulling op voeding en leefstijl.

Leren leven met klachten is vaak niet nodig, zelfs AID is te genezen aldus L. Montagnier

Het accepteren van klachten voor de rest van je leven hoeft vaak niet. Volgens Nobelprijswinnaar dr. Luc Montagnier is zelfs AIDS vaak te genezen door juiste voeding en supplementen.

In de lezing wordt uitgelegd hoe u kunt ontdekken of uw gezondheid uit balans raakt en hoe u aan herstel kunt werken.

  • Spreker: Rinno Heidstra, auteur van Het CelHerstelConcept, www.celherstelconcept.nl
  • Datum: Dinsdag 29 oktober
  • Locatie: Het CelHerstelCentrum, Kuipersdijk 192, Enschede
  • Tijd: 19.30 – 22.00 uur
  • Telefoon: 053 475 02 30
  • E-mail: info@celherstelconcept.nl