Infrarood thermografie borstscreening

Regulatiethermografische Borstscreening

Infrarood regulatiethermografie kan van levensbelang zijn

Infrarood regulatie thermografie geeft inzicht in gezondheid

Een mammografie maakt verdichtingen in borstweefsel zichtbaar, deze kunnen duiden op een mogelijke tumorgroei. Als verdichtingen worden gevonden wordt aanvullend onderzoek geadviseerd om uitsluitsel te geven.

Een infraroodcamera laat temperatuurverschillen zien waarbij de warme plekken, de hot spots, verdacht zijn. Afhankelijk van de omvang van de hot spot wordt een mammografie geadviseerd of een tweede meting na enkele maanden.

Beide methodes hebben hun eigen voor- en nadelen maar geen van beide legt verband met het functioneren van het immuunsysteem. Alsof borstkanker een geïsoleerde aandoening is die niets met de rest van het lichaam heeft te maken.

…omdat borstgezondheid het hele lichaam betreft

Een medische regulatiethermografie, MRT, legt juist wel dat verband. Er worden twee maal honderdtwintig punten op het hoofd, nek, romp en rug gemeten en de temperaturen worden met elkaar vergeleken.

Uit de analyse van de eerste serie metingen en het temperatuurverschil met de tweede meetserie worden gezondheidsrisico’s en belastingen vastgesteld. Hot spots in het borstweefsel worden gemeten maar ook de relatie met andere orgaansystemen zoals het lymfe- en maag-darmsysteem.

Welke risicofactoren voor borstgezondheid zijn er

De bevindingen worden samengevat in twaalf risicofactoren. Niet alleen het risico op het hebben of krijgen van borstkanker wordt vermeld maar ook welke verstoringen in het lichaam die risicofactoren vormen. Zo kan, anders dan bij de eerder genoemde mogelijkheden, gericht worden gewerkt aan herstel van het immuunsysteem en het afbouwen van  risico’s.

Werken aan gezondheid op basis van goede informatie

Het advies op basis van de regulatiethermografische borstscreening kan zijn:

  1. geen verhoogd risico, over twaalf maanden kan weer een preventieve scan worden gemaakt.
  2. licht verhoogd risico, nadat zes maanden gewerkt is aan de vastgestelde risicofactoren wordt een herhalingsscan geadviseerd
  3. matig verhoogd risico, nadat drie maanden gewerkt is aan de vastgestelde risicofactoren wordt een herhalingsscan geadviseerd
  4. sterk verhoogd risico, aanvullend onderzoek wordt geadviseerd, nadat die uitslag bekend is kan worden gewerkt aan de vastgestelde risicofactoren en wordt na drie maanden een herhalingsscan geadviseerd.

Een Medische RegulatieThermografie borstscreening voor de borstgezondheid

Een MRT borstscreening duurt 30 minuten, de borstrapportage wordt direct meegegeven en de risicofactoren worden toegelicht. De analyse is gebaseerd op holistische, natuurgeneeskundige inzichten.

  1. De medische regulatiethermografie is net als mammografie en camera infraroodmetingen geen diagnostisch instrument maar een aanvullende en ondersteunende techniek. Het is niet bedoeld om andere metingen waaronder röntgen, MRI of echoscopie te vervangen.

Een Medische RegulatieThermografie Immuunscreening voor het hele immuunsysteem

Voor een uitgebreid overzicht van uw immuunsysteem is de MRT Immuunscreening zinvol. Een afspraak duurt 90 minuten. Na de metingen wordt het volledige rapport besproken. De MRT borstscreening maakt onderdeel uit van de MRT immuunscreening..

Bel voor meer informatie 053 475 02 30

of mail naar r.heidstra@celherstelconcept.nl 

of download voor meer informatie een artikel:

Regulatiethermografie en borstkanker