De informatie die ons DNA uitzend en ontvangt bepaalt onze gezondheid en ons levensgeluk

Informatie die ons bestuurt.

Hoe weten onze cellen wat ze moeten doen en hoe worden onze cellen beïnvloedt? Hoe is het te verklaren dat homeopathie werkt en hoe is het mogelijk dat we soms aanvoelen hoe iemand zich voelt en dat een dierbare elders op de wereld een ongeluk heeft gehad. De lezing gaat over deze vragen en meer, het gaat over frequenties, energie en informatie. We bestaan tenslotte uit frequenties en energie zoals William A. Tiller Ph.d en professor emeritus aan de Stanford University al jaren geleden zei.

Er komen steeds meer apparaten die de subtiele informatiesignalen herkennen en er zijn steeds meer mensen die deze bewust ervaren. Om duurzaam gezond te kunnen worden volstaat gezond eten en bewegen niet, een harmonische celcommunicatie is onontbeerlijk, deze wordt onder meer gewaarborgd door een positief zelfbeeld, positieve overtuigingen, volwaardige voeding en bescherming tegen elektromagnetische stralingen.

Verschillende artsen en wetenschappers waaronder de celbioloog dr.Bruce Lipton en de neurobioloog dr. Joe Dispenza leggen de programmeerbaarheid van de celsignalen uit. Een negatief zelfbeeld en negatieve overtuigingen kunnen door technieken worden omgebogen naar gezonde positieve opvattingen waardoor gezondheid en levensgeluk worden verkregen. Een apparaat dat ingezet wordt om de celsignalen te meten is de Quantumresponse.

De Russische professor dr. P. Gariaev met een leerstoel in Toronto en Moskou heeft de celsignalen vanuit het DNA gemeten en hier in de afgelopen tientallen jaren veel onderzoek aan gewijd. Het onvoorstelbare belang van harmonische celcommunicatie vanuit het DNA is door hem bewezen. Zijn experimenten zijn wereldwijd herhaald en bevestigd door andere wetenschappelijke groepen. De conclusie is dat de celcommunicatie vanuit het DNA het gedrag en de gezondheid bepaalt en niet de deeltjes. Wanneer het lukt om gezonde informatiepatronen te herstellen, herstelt de gezondheid. Hij heeft dit aangetoond bij planten, dieren en mensen.

In de lezing wordt de logische samenhang tussen alle genoemde aspecten beschreven en worden mogelijkheden aangegeven waar u zelf mee aan de slag kunt.

 Lezingen 2013

10 januari, Heemstede, 20.00 uur tot 22.30 uur.

23 januari Enschede, aanvang 20.00 uur

30 januari Baarn