Unieke revitaliserende creme

natuurzuivere revitaliserende creme  met zeoliet.

Natuurzuivere revitaliserende creme

De receptuur van de revitaliserende crème is ontwikkeld voor de onzuivere, problematische huid. Het bevat een unieke combinatie van krachtige plantenextracten.

Zo bevat het berberis  met het natuurlijke  berberine met anti oxidatieve eigenschappen waardoor het tegen vrije radicalen kan beschermen.

Angelica extract heeft sterke eigenschappen die helpen de huid te verzorgen, het bevat het bekende psoraleen. Het vertraagt het  verouderingsproces van de huid. De werking van Echinacea extract is bekend.

Berberis bevat huidbeschermende antioxidanten

De door ons geselecteerde olijfolie is onbewerkt, koudgeperst en biologisch gecertificeerd. Het heeft het grootste aandeel onverzadigde vetten en is rijk aan voedende vitamine A en E vitamines. De olie dringt diep door in de huid en heeft een beschermende werking tegen zonnestraling.

De huid reageert goed op olijfolie vanwege haar bijzondere eigenschappen. Het is een van de beste producten om de huid vochtig te krijgen en te houden,

het kan vocht uit de lucht binden waardoor de huid vochtig wordt.

Zwarte komijnzaadolie werd al in het oude Egypte geroemd om haar goede eigenschappen voor de huid

Zwarte komijnzaadolie is een heel bijzondere olie die al in het oude Egypte als waardevolle olie bekend stond. De olie heeft unieke voedende en beschermende  eigenschappen en er wordt zelfs van gezegd dat het celbeschermend werkt. De olie ondersteunt het immuunsysteem van de huid.

Verrijkt met zeoliet

De revitaliserende crème bevat een hoog percentage erg fijn verpulverd zeoliet (TriboMechanisch-geActiveerdZeoliet, TMAZ) dat dankzij de holte structuur een beschermende werking heeft tegen UV licht en straling. Vanwege deze eigenschap is zeoliet ingezet bij Fukushima en Tchernobyl. Het bevat sporenelementen en mineralen waaronder silicium dat een sterk ondersteunende werking heeft op het immuunsysteem en onder meer vrije radicalen kan neutraliseren.

De crème heeft een unieke basis.

De versterkende eigenschappen van Echinacea voor het immuunsysteem zijn alom bekend.

Onze revitaliserende crème heeft een unieke combinatie van bijzondere ingrediënten maar is ook uniek vanwege de speciaal voor deze crème ontwikkelde basis van onbewerkte natuurlijke plantaardige ingrediënten met een natuurlijke conservering, sterke anti-oxidatieve werking en reactieve eigenschappen die het immuunsysteem van de huid stimuleren.

Gebruik zo vaak als nodig voor het beste resultaat.

Het beste resultaat behaalt u wanneer u de crème zo vaak gebruikt als uw huid nodig heeft, deze kan meerdere malen per dag worden gebruikt op uw gezicht, oogleden en hals, het is niet erg wanneer de crème in uw ogen terechtkomt.

Download de PDF brochure met uitgebreide informatie over de revitaliserende creme

Bestel de creme

Overzicht van de vier cremes