Skalaris zuivere natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging van Skalaris, verrijkt met zeoliet.

natuurlijke huidverzorging met skalaris biologische huidverzorgingsproducten

uw huid blijft gezond en gaaf door biologische natuurlijke huidverzorging

Onze huid heeft het zwaar te verduren en verdient de allerbeste verzorging. Omdat de huid een levend en natuurlijk orgaan is, dient huidverzorging zuiver natuurlijk van oorsprong te zijn, zodat de opname van voedende en beschermende stoffen is gewaarborgd.

Volledig natuurzuivere ingrediënten uit een zonovergoten middellands zeegebied

De Skalaris natuurlijke huidverzorging bestaat volledig uit natuurlijke kruiden, mineralen en oliën waarvan bijna 100% biologisch gecertificeerd is. De planten waaruit de blad- en bloemenextracten worden gewonnen, groeien in het middellands zeegebied worden tijdens het productieproces niet verhit en er worden geen chemische stoffen gebruikt, zodat de natuurlijke kracht behouden blijft.

Zeoliet als extra ondersteuning van de natuurlijke huidverzorging

De natuurlijke huidverzorging bevat het bijzondere gemicroniseerde zeoliet, het TriboMechanisch Actieve Zeoliet (TMAZ). Het is een bijzonder mineraal dat vrije radicalen, gifstoffen en zware metalen absorbeert en de huid beschermt tegen belastende invloeden en straling. Zeoliet bevat onder meer het belangrijke kiezelzuur.

De verpakking is duurzaam…

De verpakking van onze natuurlijke huidverzorging is volledig recyclebaar, zowel de productie als het recyclen kost minder energie dan glazen verpakkingen en het transport daarvan is voordeliger omdat het lichter is.

…doelmatig

Natuurlijke stoffen zijn instabieler dan chemische en ze reageren sneller met andere stoffen, bacteriën en schimmels. De productie-eisen zijn daarom hoger dan wanneer chemische ingrediënten worden gebruikt, dat geldt ook voor de verpakking. Wanneer lucht of bacteriën in contact komen met natuurlijke oliën, kan deze snel bederven. Om dit te vermijden zijn onze crèmes verpakt in een vacuümpompsysteem. De crème komt na het aanbreken van de verpakking niet met zuurstof uit de lucht, bacteriën en huidvet van vingers in aanraking waardoor de crème langer houdbaar blijft met een hoge kwaliteit.

buiten in de natuur

Een gezonde huid is een mooie huid

De unieke combinatie van ingrediënten heeft een beschermende, reinigende en verzorgende invloed op uw huid waardoor deze bij regelmatig gebruik gezonder wordt en er jonger uit gaat zien.

Onze huid is meer dan een verpakking

Onze huid helpt ons om zure afvalstoffen uit het lichaam kwijt te raken via de poriën, neemt stoffen op door de huid en beschermt ons tegen bijvoorbeeld straling.

Een gezonde huid functioneert beter met natuurlijke huidverzorging

Een gezonde huid bevat voldoende vocht  terwijl het natuurlijke vet zorgt voor elasticiteit.

Natuurlijke stoffen ondersteunen de huid, chemische beschadigen

Een voedingsrijke en natuurlijke huidverzorging ondersteunt het natuurlijke herstelvermogen van de huid, werkt een vroegtijdige veroudering tegen en zorgt dat het haar functies optimaal kan blijven uitvoeren terwijl chemische en synthetische stoffen de huid uitdrogen en een vroegtijdige veroudering in de hand werken waarbij de beschermende functie steeds verder afneemt.

Volledig natuurzuivere ingrediënten in volledig natuurlijke huidverzorging.

De Skalaris natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn volledig natuurzuivere producten met een bijzondere samenstelling. Alle ingrediënten zijn natuurlijk waarvan meer dan 90% biologisch gecertificeerde aanbouw is. ook het productieproces gebeurt zonder kunstmatige technieken. Onze producten bevatten geen enkele agressieve stof.

De Skalaris natuurlijke huidverzorging bestaat uit vier unieke, volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten die voldoen aan de strengste kwaliteitscriteria.

Ze bevatten geen parabenen, sulfaten, petrochemische bestanddelen, siliconenolie, ethanolamines, Sodium Lauryl Sulfaat (SLS), synthetische kleurstoffen of phtalaten, acetaldehyd en bisphenol en zijn dierproefvrij.

Gezichtscrème voor overdag

De Skalaris dagcrème beschermt en verzorgt de huid de hele dag. Het trekt snel en gemakkelijk in de huid en is een ideale basis voor make up. De actieve ingrediënten stimuleren de doorbloeding en stofwisseling hetgeen een huidverjongende werking heeft.

Ingrediënten:

water*, zeewier), olijfolie *, zwarte komijnzaadolie *, kruidenwas ***, wolvet, zeezout, vitamine E, frambozenpit extract, granaatappelpit extract, rozemarijnblad extract, zeoliet, citroenzuur, zilvercitraat, litsea olie *, palmarosa olie*, lactoccocus lactis ferment, aminozuur, Citral**, Linalool**, Geraniol**, Limonene**.

 

Gezichtscrème voor ’s nachts

De Skalaris Nacht crème is een vocht inbrengende crème die de natuurlijke nachtelijke herstelprocessen van de huid ondersteunt. Dankzij de extra verzorgende werking van de natuurlijke ingrediënten wordt herstel van de huidstructuur ondersteund, worden bestaande rimpels vermindert en lijnen verzacht. Regelmatig gebruik van deze crème voorkomt het ontstaan van nieuwe rimpels.

Ingrediënten: water, olijfolie *, zeewier, wolvet, gele bijenwas*, zwarte komijnzaadolie *, kruidenwas***,zeezout, zeoliet,vitamine E*, rozemarijnblad extract *, magnesium chloride, lavendelolie *, laurierbladolie *, citroenzuur, zilvercitraat, lactoccocus lactis ferment, lysine, aminozuur, linalool**, limonene**.

Gezichtscrème om de huid te revitaliseren

De revitaliserende crème is ontwikkeld om de structuur van de huid te herstellen waardoor een stralende en gezonde huid ontstaat. De actieve extracten van natuurlijke oliën en andere natuurlijke biologische ingrediënten hebben krachtige anti-oxidatieve eigenschappen die een huidbeschermende werking hebben tegen vrije radicalen en de natuurlijke vetbeschermingslaag stimuleren.

ingrediënten:

Ingrediënten: water, zeewier, olijfolie*, gele bijenwas *, wolvet, zeoliet, kruidenwas ***, zwarte komijnzaad olie*, zeezout, vitamine E *, rode zonnehoed extract, berberis extract, grote engelwortel extract, magnesiumchloride, * rozemarijn blad extract, lavendelolie *, laurierolie *, citroenzuur, zilvercitraat, nisine, lactoccocus lactis ferment, polyepsilon lysine (aminozuur), linalool**, limonene**.

Gezichtscrème voor de gevoelige huid

De crème voor de gevoelige huid bevat een combinatie van ingrediënten die hydrateert en actief werkt aan verzorging en bescherming van de gevoelige huid, waardoor de huid er natuurlijk zacht, glad en gezond uit gaat zien. Dankzij de volledig natuurlijke ingrediënten is de crème effectief en zacht om te gebruiken.

Ingrediënten: water, zeewier, olijfolie *, wolvet, gele bijenwas *, kruidenwas ***, kamillebloem extract *, duizendblad extract, zeezout, zeoliet, vitamine E *, magnesiumchloride, rozemarijnbladextract *, kokosolie, citroenzuur, zilvercitraat, lactoccocus lactis ferment, polyepsilon lysine (aminozuur), linalool**,d-limonene**.

* Ingrediënten van gecertificeerde biologische landbouw

** Ingrediënten van natuurlijke essentiële oliën

*** een natuurlijke emulgerende was

Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

 

 De volgende natuurlijke huidverzorging producten van Skalaris zijn leverbaar:

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagcrème Nachtcrème Crème voor de gevoelige huid Revitaliserende crème

1 Aminozuur x x x x

2 Berberis extract x

3 Citral x

4 Citroenzuur x x x x

5 Duizendblad extract x

6 Frambozenpitextract x

7 Gele bijenwas* x x x

8 Geraniol x

9 Granaatappelpitextract x

10 Grote Engelwortelextract x

11 Kamillebloemextract* x

12 Kokosolie x

13 Kruidenwas*** x x x x

14 Lactococcus lactis ferment x x x x

15 Laurierbladolie* x x

17 Lavendelolie* x x

18 Limonene x x x x

19 Linalool x x x x

20 Litsea olie* x

21 Lysine x

22 Magnesiumchloride x x

23 Nysine x

24 Olijfolie* x x x x

25 Palmarosa olie* x

26 Rode zonnehoed extract x

27 Rozemarijnblad extract* x x x

28 Vitamine E* x x x

29 Water x x x x

30 Wolvet x x x x

31 Zeewier x x x x

32 Zeezout x x x x

33 Zeoliet x x x x

34 Zilvercitraat x x x x

35 Zwarte komijnzaadolie* x x x