De natuurlijke crème voor de gevoelige huid

Uitsluitend natuurlijke huidverzorging voor de gevoelige huid

Puur natuurlijke voedende en verzorgende creme voor de gevoelige huid

Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, droge en dunne huid. Soms is deze zo gevoelig voor temperatuur, droge lucht en weersinvloeden dat een speciale verzorging nodig is.

Onze neutrale voedende crème helpt verschillende vormen van rode vlekken en roodheid tegen te gaan. Wanneer deze rijke crème regelmatig wordt gebruikt zorgt deze voor een gezonde glanzende en stralende huid.

De 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan zelfs meer dan 90% afkomstig is van biologisch gecertificeerde biologische aanbouw, garanderen een enorme stimulering van het zelf herstellend vermogen en een ondersteuning van het immuunsysteem van de huid. Gevoelige huid herkent de zuivere werking van natuurlijke ingrediënten snel waardoor ze snel weer terug is in de gezonde natuurlijke balans.

kalmerende en verzorgende invloed op de huid van biologische kamille

In onze crème wordt milde kamillebloemextract gebruikt. Het heeft een aangename geur en wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege het positieve effect voor gevoelige huid. Kamille is rijk aan alpha-bisabolol waaraan een bijzondere invloed wordt toegeschreven en bevordert het herstelvermogen van de huid. Ze bevat azuleen waarvan we weten dat het effectief is.

Duizendblad wordt in een aantal culturen heilig genoemd en de omschrijving verwijst soms naar helende eigenschappen. Het werkt dankzij azuleen.

Ontstekingsremmende werking van het bijzondere Duizendblad

De koudgeperste olijfolie dringt diep door in de huid en is een rijke voeding voor de droge geïrriteerde huid, het veroorzaakt geen negatieve reacties en is erg efficiënt.

De Skalariscreme is verrijkt met fijn verpulverd zeoliet (TriboMechanisch-geActiveerdZeoliet, TMAZ) dat dankzij de holte structuur een beschermende werking heeft tegen UV licht en straling. Het bevat sporenelementen en mineralen waaronder silicium dat een sterk ondersteunende werking heeft op  het immuunsysteem en onder meer vrije radicalen kan neutraliseren

Rozemarijnextract werd vanwege haar  werking vroeger in ziekenhuizen gebruikt. Het bevat onder meer de antioxidanten diterpenen en flavoiden.

Rozemarijn heeft een ontstekingsremmende en rustgevende werking op de huid

Gebruik van de natuurlijke gezichts crème.

De gezichtscrème voor de gevoelige huid kan het beste op het hele gezicht worden aangebracht inclusief de oogleden en de hals. U kunt hier voor zoveel gebruiken als uw huid nodig heeft. Mocht de gezichtscrème per ongeluk in uw ogen terecht komen is dat niet erg, het zijn enkel natuurlijke ingrediënten die niet uitgespoeld hoeven te worden.

De basis van de gezichtscrème wordt iedere keer speciaal gemaakt van onbewerkte plantaardige ingrediënten die voor deze crème zijn uitgekozen. De natuurlijke conservering heeft anti-oxidatieve eigenschappen.

Download PDF brochure

Bestel de gezichtscrème