honderd procent natuurlijk, een weldaad voor de gezondheid van uw huid

volledig natuurlijke crème, uw huid voelt het…

De kracht van natuurlijke producten voor uw huid

Tien jaar geleden ontdekten we de schadelijkheid van chemische ingrediënten van huidverzorgingsproducten en gingen op zoek naar natuurlijke producten. Omdat we die niet konden vinden, zelfs niet in de schappen van de biologische winkels, besloten we zelf natuurzuivere huidverzorgingsproducten op de markt te brengen en vonden een fabrikant met dezelfde idealen als de onze. We introduceerden Skalaris volledig natuurlijke huidverzorging.

Nu is het meer dan tien jaar geleden en dankzij de niet aflatende inspanningen van de ontwikkelaars van de crèmes en lotions zijn onze Skalarisproducten van een unieke natuurzuivere biologische kwaliteit. Ze zijn honderd procent natuurlijk en meer dan 95% biologisch waardoor ze kwalitatief aan de absolute wereldtop staan.

De huid laat ingrediënten van huidverzorgingsproducten door

ingrediënten uit biologisch geteelde planten

ingrediënten uit biologisch geteelde planten

De natuurlijke en biologische herkomst is belangrijk want heeft u wel eens de ingrediëntenlijst van een willekeurig huidverzorgingsproduct gelezen en begrepen wat die chemische ingrediënten betekenen voor uw huid en gezondheid?  Er wordt van productveiligheid uitgegaan maar talloze stoffen zijn niet onderzocht en die waarvan de schadelijkheid is aangetoond mogen vaak toch worden gebruikt. Sommige bestanddelen zijn zo giftig dat ze twee generaties later nog steeds invloed hebben op de gezondheid. Als een vrouw dergelijke producten gebruikt, hebben haar kleinkinderen daar nog steeds last van en misschien zelfs de achterkleinkinderen. Omdat de veiligheid niet is te garanderen is het verstandig om zoveel mogelijk chemische en chemisch bewerkte stoffen te vermijden.

De kracht van natuurlijke huidverzorging

Onze huid is een orgaan met haar eigen intelligentie en herkent en verwelkomt natuurlijke stoffen omdat ze ‘weet’ dat die haar helpen jong en vitaal te blijven in tegenstelling tot de chemische substanties die de huid verstoppen, uitdrogen, irriteren of beschadigen.

bijzondere krachten uit bijzondere planten ondersteunen de gezondheid van uw huid

bijzondere krachten uit bijzondere planten ondersteunen de gezondheid van uw huid

De natuurzuivere Skalarisproducten zijn mild en natuurlijk, ze kunnen rond de ogen worden aangebracht en als ze in de ogen komen hoeft u zich geen zorgen te maken. De crème is voedend en veilig, u hoeft deze niet uit te spoelen.

We zijn tientallen jaren overspoeld met sterke synthetische agressieve geuren van voeding tot  wc-verfrissers en parfums. Dergelijke geuren zijn overal en bestaan uit moleculen die niet snel uit elkaar vallen en ons beïnvloeden. Onze hersenen raken er aan gewend en herkennen ze uiteindelijk als ‘normaal’.  Natuurlijke geuren worden dan niet meer herkend maar we kunnen leren deze opnieuw te ruiken en te waarderen. Skalariscrèmes- en lotions hebben ook een natuurlijke kleur die ontstaat door de unieke samenstelling van oliën. Ze zijn niet wit, witte crèmes zijn chemisch bewerkt.

Geniet van de ‘smell and touch’ van pure natuur

Als u de natuurzuivere huidverzorgingsproducten van Skalaris op uw huid voelt, ruikt en ervaart u de puurheid van de natuur. Na enkele dagen voelt u de weldadige reactie van uw huid die zich niet meer hoeft te weer te stellen tegen chemische belastingen maar de krachtige ondersteuning van de natuurlijke oliën omarmt.

U merkt het verschil…

Meer informatie en bestellingen…