Hoe je de juiste voedingsbodem creëert voor een gelukkig en gezond leven

We nodigen je graag uit voor een inspirerende avond met als titel:

‘Hoe voed jij jezelf? Hoe je de juiste voedingsbodem creëert voor een gelukkig en gezond leven.’

we willen allemaal gelukkig zijn...maar hoe bereiken we dat?

we willen allemaal gelukkig zijn…maar hoe bereiken we dat?

We willen allemaal graag een gelukkig en gezond leven. De één is hier bewuster mee bezig dan de ander, maar toch. Wat is nu eigenlijk ‘gelukkig’ en wat is ‘gezond’? En hoe bereik je dat dan? Dat zijn vaak de vragen (in het begin soms iets anders gedefinieerd) van klanten die bij Rinno Heidstra en Paulien van de Put komen. Beide gaan zij hier op deze avond vanuit hun eigen expertise en ervaring op in.

Woensdag 5 november,

19.00 uur, Deventer

Voeding in relatie tot een gelukkig en gezond leven

We gaan deze avond in op de voeding die je tot je neemt. Het draait hierbij niet alleen om wat je eet, maar ook om wat je lichaam ermee doet. Net zoals de juiste brandstof voor een auto essentieel is maar waardeloos zonder goede benzineleidingen en een juiste verbranding in de motor.

wat je eet, hoe je eet en hoe je het verwerkt is belangrijk voor hoe je je voelt

wat je eet, hoe je eet en hoe je het verwerkt is belangrijk voor hoe je je voelt

Deze avond bespreken we een aantal punten waar je op kunt letten bij het kiezen van de voor jou juiste voeding. Je leert hoe je zelf kunt beoordelen of voeding goed is voor jou en krijgt een aantal tips. Voeding is de basis. Het speelt een belangrijke rol b ij het ontstaan en herstel van klachten waaronder, depressiviteit, concentratiestoornissen, prikkelbaarheid , slaapstoornissen en vermoeidheid.

Na deze avond heb je een aantal concrete handvatten waarmee je bewuster voor voeding kunt kiezen die jou daadwerkelijk voedt.

 

Hoe voed jij je jezelf? Of: hoe voed jij je ziel?

Het uiteindelijke geluk waar we allemaal naar op zoek zijn ligt niet buiten ons (in

Waarmee worden jou gedachten gevoed?

Waarmee worden jou gedachten gevoed?

een andere baan, ander huis, nieuwe relatie etc.) maar in ons zelf. Hoe ‘voedt’ jij nu op dit moment jezelf wat maakt dat je geen of te weinig of juist wel geluk ervaart? En hoe kun je jezelf gaan voeden zodat je steeds meer geluk zult ervaren?

Hoe jij jezelf voedt met gedachten, onbewuste overtuigingen en dogma’s, hoe je omgaat met emoties en hoe je daadwerkelijk handelt in het dagelijks leven zijn van grote invloed op de mate waarin je je gelukkig en gezond voelt. Je kunt zelf het stuur in handen nemen door te verschuiven van wie je denkt te zijn naar wie je echt. Met dit onderdeel willen we je inspireren om je beste Zelf tevoorschijn te toveren.

Wanneer: 5  november, van 19.00 tot 22.00 uur

Waar: De Brink 90 in Deventer (pand Mediavisie)

Kosten: € 20,-

Aanmelden: rinno@celherstelconcept.nl 

Over Rinno Heidstra:

Rinno heeft veel kennis en ervaring met biologische geneeskunde waarvan voeding de basis vormt. Hij past succesvol nieuwe en beproefde technieken toe om een betere gezondheid te realiseren, waaronder RegulatieThermografie, Levendbloed Analyse, Oberon en Quantumresponse. Rinno is auteur van de boeken Het CelHerstelConcept en Het ActiefWater Boek en heeft een eigen bedrijf Het CelHerstelConcept.

http://celherstelconcept.nl/

Gezond worden en blijven

Gezond worden en blijven

.

.

 

Over Paulien van de Put:

BeHappyCompany

BeHappyCompany

Paulien werkt als coach en trainer. De rode draad in haar werk is mensen te begeleiden weer meer in verbinding te komen met wie zij werkelijk zijn, met hun uniciteit, en dat zij van daaruit hun leven en werk vorm gaan geven. Zij dit doet vanuit haar bedrijf Be Happy Company, voor zowel de zakelijke markt als particulieren.

http://behappycompany.com/