Logisch en natuurlijk beter worden is een kwestie van gezonde keuzes maken.

Soms lijkt het alsof er zomaar klachten ontstaan. Ineens heb je hoofdpijn en ‘zonder reden’ ontstaat brandend maagzuur. Omdat we de klachten niet begrijpen proberen we te doen alsof er niets aan de hand is en nemen een pijnstiller of andere medicijnen, maar medicijnen zijn geen geneesmiddelen. Het logische gevolg is dat de klachten verergeren.

 

eerstvolgende lezing in Enschede, meldt u hier aan.

Klachten zijn er niet voor niets.

Maar klachten zijn er niet voor niets, klachten betekenen dat er iets niet goed gaat. Iets waar u wat aan kunt doen. Klachten zijn waarschuwingssignalen van uw cellen die u vertellen dat, als u zo door gaat, er ècht grote problemen komen. Klachten komen niet ‘zomaar’, het zijn geen vergissingen van het lichaam. Door klachten te onderdrukken met medicijnen wordt de oorzaak niet behandeld.

Herstel de balans op natuurlijke wijze.

In de lezing wordt de samenhang tussen klachten en ziektes duidelijk uitgelegd. Als we ons houden aan dit concept, de spelregels van het lichaam, geven de cellen geen pijnsignalen meer af, verbetert het im­muunsysteem en herstelt ons lichaam zich op natuurlijke wijze. De presentatie met richtlijnen en adviezen voor een gezonde levensstijl, is voor degenen onder ons die niet meer willen horen: ‘Daar moet u mee leren leven’.

Het gelijknamige boek is verkrijgbaar bij de boekhandel en www.gezondeshop.nl