Welke vraag heeft u voor ons?

Op welke vraag wilt u een antwoord?

onze prijzen

In Het CelHerstelCentrum bieden we verschillende onderzoeken en behandelingen.

Voor meer inzicht in welk onderzoek of behandeling voor u geschikt is hebben we een aantal vragen opgeschreven die u ons zou kunnen stellen. In het antwoord leggen we uit welk onderzoek of behandeling voor geschikt is.

Als u een vraag heeft die we niet hebben gesteld kunt u deze per mail of telefoon aan ons stellen. We vinden samen met u het antwoord.

Vraag 1. Ik heb veel verschillende klachten die erger lijken te worden. Hoe kan ik inzicht krijgen in de oorzaken en een advies of behandeling om weer gezond te worden?

Antwoord: Alle klachten en aandoeningen ontstaan voor een deel door psycho-emotionele achtergronden en voor een deel uit lichamelijke achtergronden. De wijze van leven speelt ook een belangrijke rol. De Celherstel Intake Plus bestaat uit twee afspraken waarvan de eerste 1,5 duurt en de tweede die binnen twee weken wordt gepland een uur. Tijdens de eerste afspraak wordt een druppel bloed uit de vinger of het oor geanalyseerd en besproken wat er te zien is. U kunt hierbij meekijken. Uit de bloeddruppel komt informatie over de functie van organen, het zuur-base evenwicht, vrije radicalenbelasting, de kwaliteit van het immuusnsysteem en ontstekingen.

Vervolgens wordt de zuurgraad van de urine bepaald en wordt onderzocht of er sprake is van een zware metalen belasting.

Tot slot wordt aan de hand van de vragenlijst het klachtenbeeld besproken en wordt advies gegeven.

In de tweede afspraak worden de resultaten van de adviezen besproken, vragen beantwoord en een Quantumresponse Scan gedaan. De scan geeft informatie over de situatie van het immuunsysteem, zoals afvalstoffen, ontstekingen en allergische belasting maar ook over de psycho-emotionele achtergrond. In hoeverre speelt stress een rol en waar ligt de oorzaak van die stress.

Tot slot worden de adviezen aangepast en een vervolg plan besproken.

Naam van de intake: CelHerstel-Intake Plus

Prijs: 265,00 Euro

Vraag 2. Ik heb veel klachten maar ik denk niet dat stress of emotionele achtergronden daarbij een rol spelen. Hoe kan ik inzicht krijgen in de oorzaken en een advies of behandeling om weer gezond te worden?

Antwoord

Naam van de intake: LevendBloedAnalyse Plus

Prijs:165,00 Euro

Vraag 3.  Ik heb het gevoel dat ik in mijn functioneren geblokkeerd word en ben wil graag wten in hoeverre stress of emotionele overtuigingen hier een rol in spelen.

Antwoord

Naam van de scan: Quantumresponse, ook wel DNA Scanning genoemd.

Prijs: 100,00 Euro

Vraag 4. Ik heb niet veel klachten maar wil graag weten of er risicofactoren zijn.

Antwoord:

Naam van de intake: LevendBloedAnalyse

Prijs: 75,00 Euro

Meer informatie en aanmelding…