DNA Spinmatrix volgens dr. P.Gariaev

Het DNA informatiepatroon volgens dr. Gariaev wordt de spin matrix genoemd

Het DNA informatiepatroon, de SPIN matrix

DNA moleculen klinken zacht maar onophoudelijk en met een betekenis als van menselijke spraak in een taal die door het DNA van mensen, dieren en planten wordt begrepen. Het fantoomeffect is de meet- en waarneembare indicator voor de niet materieel gebonden informatie-overdracht of voor de grens waar het niet-materiële in de materiële werkelijkheid overgaat.

 Prof. Dr. biol. P. Gariaev, Moskau/Russland

Inleiding over het door dr. gariaev ontdekte DNA Fantoomeffect

In 1985 ontdekte dr. Peter Gariaev het DNA fantoomeffect tijdens DNA onderzoek met een laserspectrosoop. Een Engelstalige publicatie was pas in 1991 mogelijk nadat tal van onderzoekers zijn revolutionaire bevindingen hadden herhaald en gecontroleerd.

DNA fantoom geeft licht en maakt geluid

Een DNA monster werd met laserlicht bestraald en er ontstond een golfpatroon van verschillende lichtfrequenties…maar toen het DNA monster was verwijderd was er nog steeds een golfpatroon met dezelfde gelijkmatige structuur te zien, alsof het nog aanwezig was, bovendien werden geluidssignalen geregistreerd.

Het wordt het DNA-fantoom-effect genoemd.

Wat al in 1985 werd vastgesteld, is dat de structuur van lucht en water veranderd door  DNA signalen, hetgeen de werking van homeopathische medicijnen verklaart. Enkele jaren geleden heeft de Nobelprijswinnaar Luc Montagnier dezelfde bevindingen gedaan tijdens zijn onderzoek naar de eigenschappen van virussen, hij bevestigt dit in wetenschappelijke artikelen en in interviews.

Volgens dr. Gariaev ontvangt ons DNA op deze wijze ook de informatie die door het DNA van andere mensen, dieren en planten wordt uitgezonden. Hij heeft  samen met zijn team wetenschappers de DNA signalen van tal van kruiden, planten en geluiden ‘opgenomen’ en de werking onderzocht. Uit zijn onderzoeken blijkt dat deze informatie zorgt voor groei en onderhoud van alle levende organismen, hij noemt dit de ‘DNA-Spin-Matrix’.

Professor dr. P. Gariaev heeft met zijn team combinaties gemaakt die een ondersteunend effect hebben op de gezondheid en het regeneratieproces. De opgenomen specifieke DNA licht- en geluidssignalen heeft hij door middel van hiervoor ontwikkelde software  kunnen opslaan als een MP3 geluidsfragment. Bij deze bewerking blijft de bio-actieve informatie behouden.

De samengestelde MP3 geluidsfragmenten bevatten uitsluitend de natuurlijke frequenties van onder meer kruiden, planten, geluiden, gebeden, boedistische mantra’s, klokkengeluiden en mineralen en hebben een anti-aging en gezondheidsbevorderend effect. Ze worden gecombineerd met de resultaten van een Oberon-scan.

Uw individuele scanresultaten in combinatie met ‘genezende’ DNA SpinMatrix

Iedere SpinMatrix bevat een breed spectrum van optimale frequentiepatronen die dr. Gariaev met zijn team hebben samengesteld voor vijf verschillende doelen, deze worden aangevuld met de resultaten van de Oberon scan waardoor een uniek en actueel frequentiepatroon ontstaat.

Het individuele Spinmatrix informatieprogramma is opgeslagen als een geluidsfragment en kan op iedere MP 3 speler of een laptop of computer worden afgeluisterd. Hierbij is op te merken dat niemand anders het geluid mag horen omdat het om het individuele DNA programma gaat. Wanneer het beluistert wordt met een koptelefoon mogen andere mensen zich in dezelfde ruimte bevinden.

‘Luister u gezond’ met uw individuele Spin Matrix geluidsfragment.

De samenstelling van iedere individuele SpM is afhankelijk van de situatie die de testpersoon heeft op het moment van de scan en wordt door het Oberonsysteem bepaald.

Het juiste SpM programma wordt in overleg met u gekozen.

De SpinMatrix programma’s van dr. Gariaev zijn unieke methodes die het immuunsysteem en regeneratie ondersteunen.  Het lichaam ‘kiest’ de benodigde informatie-frequenties uit het gehele spectrum waardoor bijwerkingen uitgesloten zijn, een negatief effect is tot nu niet vastgesteld. In het algemeen zijn verbeteringen te verwachten na een aantal weken dagelijks gebruik van de SpinMatrix. Het doel is een duurzame gezondheidverbetering en een verbeterde psycho-somatische conditie. 

Maak een afspraak: 053 475 0230

Meer informatie:

www.quantum-genetics.eu

www.duurzaam-gezond.nl

www.celherstelconcept.nl