Preventie, klachten voorkomen

Klachten voorkomen kan alleen door  gezonde keuzes te maken.

Ziekte ontstaat niet plotseling en overkomt je niet ineens. Wanneer gekeken wordt naar de juiste signalen kan vroegtijdig gezien worden of er klachten gaan ontstaan en vaak kan door eenvoudige veranderingen in voedingspatroon en leefstijl ziekte worden vermeden.

Klachten voorkomen door gezond te kiezen

Op de weg naar duurzame gezondheid

Het leven is een bergwandeling

Wanneer we een lange bergwandeling maken kan ons van alles overkomen en wanneer we heelhuids en zonder kleerscheuren aan willen komen op onze bestemming gaan we goed voorbereid op stap en letten tijdens de wandeling op zaken die ons in gevaar kunnen brengen. We letten op afgronden op het weer, we rusten en eten regelmatig  en luisteren naar ons lichaam wanneer we te moe worden om door te wandelen omdat we weten dat we zuinig met ons lichaam om moeten gaan. We veranderen onze route wanneer we merken dat we een verkeerde richting ingeslagen zijn.

Op de weg van duurzame gezondheid werkt het vergelijkbaar. wanneer we letten op signalen van ons lichaam zoals pijn, onrust, slaapklachten en stress en daar goed op reageren door de richting van onze levensweg aan te passen bereiken we heelhuids en zonder kleerscheuren ons levensdoel.

Maar de realiteit is anders, in plaats van op onze gezondheid te letten en goed toegerust op weg te gaan, op tussenstops te foerageren en uit te rusten ontkennen we waarschuwingen en overschreeuwen deze met chemische middelen.

Wie medicijnen gebruikt is niet gezond

Het CelHerstelConcept is de reisgids naar duurzame gezondheid

Klachten voorkomenn en logisch en natuurlijk beter worden

Door inzicht gezonde keuzes maken, duurzaam gezond worden en blijven.

In Het CelHerstelConcept wordt beschreven welke signalen u serieus moet nemen en op welke wijze u daar op kunt reageren. In onze preventieve intake wordt de huidige conditie van uw immuunsysteem geïnventariseerd.  We analyseren een bloeddruppel onder  de donkerveldmicroscoop en letten hierbij op onder meer verzuring, orgaanfuncties, zuurstoftransport en verborgen ontstekingen. Op basis van de ingevulde vragenlijst bespreken we mogelijke risicofactoren voor uw gezondheid waaronder medicijngebruik.

Tot slot krijgt u adviezen gericht op herstel of verbetering van uw immuunsysteem zodat u uw ‘duurzame gezondheidsweg’ kunt vervolgen of vinden.

De afspraak duurt een half uur en is gericht op het inventariseren van risicofactoren.