MCS, DNA SpinMatrix van dr. Gariaev en ontgiften

Afgelopen weekend was ik in Hannover op een congres voor artsen en Heilpraktikers, Duitse natuurgeneeskundig behandelaars, met het thema ontgifting, er werden tal van aspecten behandeld waaronder  MCS, Multiple Chemical Sensitivity. De klachten die kunnen optreden door dit chemische overgevoeligheidssyndroom zijn dermate uitgebreid dat er meestal geen diagnose kan worden gesteld en omdat deze mensen zo gevoelig en ongebruikelijk reageren op prikkels uit hun omgeving komen ze vaak in psychologische of psychiatrische behandelingen terecht die natuurlijk geen effect kunnen hebben.

MCS komt vaker voor dan u denkt

Onderzoek duidt erop dat iedere huisarts gemiddeld 100 van dergelijke patiënten in zijn of haar praktijk heeft waarvan de meeste enkel met vage klachten staan vermeld. De klachten kunnen variëren van pijn, slapeloosheid, persoonlijkheidsveranderingen en stofwisselingsproblemen, soms is het zo erg dat ze zich terug moeten trekken en alleen in de natuur zonder iedere onnatuurlijke prikkel kunnen overleven. De gebruikelijke medicatie verergert het probleem namelijk ook.

Gifstoffen zijn de oorzaak, ontgifting de oplossing.

De oorzaak van dit verschrikkelijke klachtenbeeld is toxische belasting, de enige behandeling die kans van slagen heeft is een uiterst voorzichtige en langdurige ontgifting. De Amerikaanse dr. Miller heeft hiernaar veel onderzoek gedaan en een (Engelstalige)vragenlijst ontwikkeld, de QEESI®.

Het probleem is te gecompliceerd om hier tot in detail uit te leggen maar u kunt me bellen of mailen wanneer u hierover vragen heeft.

Gezondheid Radio zendt een interview uit over de DNA Spinmatrix van dr. Gariaev

Rinno Heidstra vertelt over de DNA SpinMatrix van dr. Gariaev.

Interview op Gezondheid Radio

Afgelopen dinsdag is een interview met mij uitgezonden door Gezondheid Radio. De interviewer is Henk Mutsaers. U kunt het hier beluisteren. Vanaf de 29e minuut ben ik te horen.

Meer lezingen over de DNA Spinmatrix van dr. Gariaev

De zaal was afgelopen maandag te klein voor de ruim honderd mensen die zich hadden opgegeven voor de lezing over de DNA Spinmatrix van dr. Gariaev in Zutphen maar er si goed nieuws.

Op 13 mei vindt een lezing plaats in Heemstede

25 mei geef ik tijdens het Enschedese festival Leef! Een lezing om 14.00 uur.

Ontgifting, denk ook aan organen

De grote schoonmaak wordt vaak in het voorjaar gehouden waarbij  darmreinigingen, leverreinigingen en vastenprotocollen voor veel mensen tot het programma behoren. Wanneer u van plan bent om u zelf te reinigen denkt u dan ook eens aan het ontstaan van de vervuiling. Wanneer een verstopte ontsteking, onvolwaardige voeding of een voedingsallergie een voortdurende aanvoer van extra afvalstoffen veroorzaakt is het rendement vele malen groter ook daar aandacht aan te besteden.

Verder moeten ook de organen de verwijdering van extra afvalstoffen kunnen verwerken, met name de lever en de nieren vervullen hier een belangrijke rol. In deze maand van de schoonmaak hebben we twee unieke producten in de aanbieding juist ter ondersteuning van deze organen.

Suikerziekte is vaak positief te beïnvloeden

De alvleesklier is het orgaan in het lichaam dat vooral bekend is van de regulering van de suikerspiegel door insuline, maar het orgaan maakt ook verteringsenzymen en zorgt voor het neutraliseren

Suikerspiegel meten met de diabetes Checkpoint

houdt uw suikerspiegel zelf in de gaten met de diabetes-checkpoint

van de zure voedingsbrij die uit de maag komt. Wanneer door een beschadiging van de alvleesklier het controleren van de suikerspiegel slechter gaat is dit vaak het enige teken waar aandacht aan wordt besteed, maar de andere gevolgen zijn voor de vetering van voeding ook  belangrijk.

Meet uw suiker en voorkom problemen

Diabetes 2 is de verworven soort suikerziekte die vaak door een aanpassing van het voedingspatroon kan worden beïnvloed, nog beter is om dit te voorkomen. Wanneer u eerder weet dat uw suikerspiegel teveel schommelt kunt u eerder uw voedingspatroon aanpassen en mogelijk schade vermijden. Sinds kort is er een apparaatje op de markt waarmee u zelf uw suikerspiegel eenvoudig kunt meten.

DNA SpinMatrix van jezelf of van geneeskrachtige planten?

Er blijken misverstanden over de DNA SpinMatrix te zijn en waarvoor deze goed zou kunnen zijn.

De DNA SpinMatrix is het informatieprogramma in geluid- en licht waardoor alle levende organismen worden aangestuurd volgens dr. Gariaev. Zo lang het programma onbeschadigd blijft, functioneren alle herstel-, verterings- en afweerprocessen goed. Dr. Gariaev heeft ontdekt dat die signalen zelfs van een foto af te lezen zijn waardoor het informatieprogramma opgenomen kan worden van het moment dat de foto werd opgenomen en in een ‘geluid- en videoprogramma’ kan worden weergegeven. Hiernaar luisteren en kijken heeft volgens dr. Gariaev een positief effect op het immuunsysteem. Op de site www.quantum-genetics.eu is hierover meer informatie te vinden en zijn ervaringsberichten te lezen. Meer informatie…

De lichaamsscan met de Oberon geeft snel een overzicht over uw gezondheid.

Oberon geeft snel inzicht in uw gezondheid

Het is ook mogelijk om de DNA Spinmatrix van planten en zelfs stenen af te lezen die door natuurgeneeskundigen als geneeskrachtig worden gezien. Het luisteren naar deze programma’s zou dan een ondersteunende invloed op het immuunsysteem hebben, net zoals gezegd wordt van bijvoorbeeld homeopathie. Deze vorm van DNA Spinmatrix kan worden gemaakt in combinatie met een Oberonscan, er worden dan 11 geluidprogramma’s gemaakt waarnaar geluisterd kan worden.

Aanbiedingen tot 5 mei geldig

Natuurlijke Skalaris handcrème

Voor 9,95 Euro in plaats van  17,95 Euro

 

Skalaris heeft een serie biologische huidverzorgingsproducten.

natuurlijke verzorgende handcrème van Skalaris

Huidverzorgingsproducten en cosmetica kunnen veel kankerverwekkende toxines bevatten die bovendien MCS kunnen veroorzaken. Om u de mogelijkheid te geven uw huid gezond te verzorgen hebben we een fantastische biologische serie producten ontwikkeld waarvan deze keer de Skalaris handcrème  voor een speciale prijs te verkrijgen is. De natuurlijke crème is ontwikkeld om de huid van de handen te voeden en rijk aan hoogwaardige plantaardige oliën en extracten. Het zorgt voor een complete revitalisatie van de huid die het meeste bloot staat aan uitdroging en beschadigingen. De crème voedt en wordt snel door de huid opgenomen, zodat het geen vette handen geeft, maar een zijdezachte huid.

Regelmatig gebruik voedt niet alleen de huid en voorziet deze van vitaminen en mineralen, maar heeft aanvullend een vochtinbrengende werking en geeft zachtheid aan dat deel van het lichaam waar we zo weinig aandacht aan besteden.

Skalaris Lever- en Skalaris Nierkuur

 

Lever en nierreiniging

De Skalaris lever- en nierreinigingstincturen hebben een unieke samenstelling.

Twee kruidentinctuurpreparaten die de belangrijke ontgiftende organen de nieren en lever ondersteunen. Aan te raden bij verzuring, detoxtrajecten en afvallen. Onder andere de  extracten van paardebloem, zwarte walnootschil en venkel, jeneverbes en guldenroede.

Voor 29,95 in plaats van 44,95

       Skalaris Substitute, ondersteuning bij afvallen.

Substitute is een voedingssupplement wat een positief effect heeft op de suikerregulatie. Het verhoogt de vetverbranding van het lichaam en kan uitstekend gebruikt worden ter ondersteuning bij

afvallen dankzij kruiden

Substitute ondersteunt het natuurlijke afvallen dankzij haar bijzondere recept.

afvallen.

Voor 19,95 Euro in plaats van 34,95

.

..

.

.

.

Met vriendelijke groet,

Rinno en Marja Heidstra

www.duurzaam-gezond.nl

www.quantum-genetics.nl

www.gezondeshop.nl

www.celherstelconcept.nl

www.basischwater.nl

www.actimaris.nl