Frequenties, energie en informatie zijn de basis van ons bestaan

Nieuwe kennis en inzichten integreren in de eigen opvattingen is voor veel mensen moeilijk, het betekent dat je je mening moet herzien en velen ervaren dat als gezichtsverlies al wordt dat zelden toegegeven. Bovendien kan een andere mening leiden tot het moeten maken van andere keuzes en het geven van bijvoorbeeld andere adviezen en behandelingen aan cliënten of patiënten.

Studeren maakt soms star in plaats van slim.

 

Nieuwe inzichten worden vaak geremd door middelmatige mensen.

Wetenschappers van zijn tijd begrepen het niet, toch had hij gelijk. Net zo worden tegenwoordig nieuwe inzichten tegengehouden.

Hoe langer gestudeerd is om bepaalde inzichten te verwerven hoe moeilijker het is om nieuwe kennis toe te laten. Arrogantie en starheid van denken gaan vaak hand in hand en staan nieuwe ontwikkelingen meer dan eens in de weg.

In de geschiedenis zijn talloze voorbeelden waarvan het verhaal over  Galilei Galileo wel het bekendste is. Hij ontdekte in de vijftiende eeuw dat de wereld rond de zon draait in plaats van andersom en werd onder meer door ‘wetenschappers’ die dit niet konden begrijpen voor gek verklaard en belachelijk gemaakt. In 2013 is de situatie onveranderd, nieuwe inzichten worden belachelijk gemaakt en tegengewerkt door starre denkers die het niet begrijpen. In het algemeen hebben ze de publieke opinie op hun hand met snerende en cynische meest inhoudsloze kritiek, toch laat de vooruitgang zich alleen maar remmen en niet stoppen.

Frequenties en informatie zijn de thema’s van de toekomst.

Actueel is op dit moment de verandering van inzicht binnen de biologie waar de overheersende rol en betekenis van chemische middelen vermindert en die van de natuurlijke werking van frequenties en informatie overdracht door elektromagnetische en andere energievormen toeneemt. Mensen maken deel uit van de biologie en de invloed van frequenties op onze gezondheid wordt  steeds duidelijker en beter onderbouwd.

In deze nieuwsbrief twee voorbeelden:

1.       De Laser Bio-stimulator

Frequenties sturen gezondheid

Dankzij de specifike laserlichtfrequentie onderstening van de gezondheid

Vele activiteiten in ons lichaam worden aangestuurd door laserlicht met specifieke frequenties. Het unieke van laser is de gerichte bundel, het verstrooit niet zoals bijvoorbeeld een lamp in een schemerlamp of een TL buis wel doet en dat is belangrijk omdat het licht dan in een bepaalde richting gestuurd kan worden en biologische processen aansturen. Verschillende frequenties zijn zichtbaar als verschillende kleuren, de Bio-Stimulator heeft rood licht van 650 nM. Het is de frequentie die invloed heeft op de rode bloedcellen en verbetert de opname en afgifte van zuurstof, de werking van het immuunsysteem, het ATP- energiesysteem, verhoogt de doorlaatbaarheid van de celwand en heeft invloed op de vetstofwisseling. Er zijn een aantal wetenschappelijke studies op aanvraag verkrijgbaar.

.

2.       De DNA SpinMatrix van professor dr. Gariaev.

Wavegenetics is ontstaan dankzij professor dr. P. Gariaev, hij heeft ook de DNA SpinMatrix ontdekt.

Professor dr. P. Gariaev. grondlegger van de wavegenetics en de DNA SpinMatrix

Het belangrijkste van DNA is niet de volgorde van de moleculen en het bouwplan voor eiwitten en zelfs niet de erfelijkheid van ziektes; volgens de Russische professor dr. Gariaev functioneert het DNA als een informatie opvang- en verwerkingsysteem, het vangt licht- en geluidssignalen op, interpreteert hoe hier het beste mee is om te gaan en verzendt vervolgens informatiesignalen. Op deze wijze wordt onze gezondheid en onze groei aangestuurd.  Hij is de eerste die de consequenties van deze doorbraak jaren geleden inzag en intussen heeft hij het mogelijk gemaakt om die kennis toe te passen. Zo is het volgens Gariaev mogelijk om de DNA informatie van geneeskrachtige planten, kruiden, stenen en mineralen te scannen en die te gebruiken voor ondersteuning van het immuunsysteem en kan ieders oorspronkelijke DNA informatie gebruikt worden voor het ‘resetten’ van de software met heel bijzondere resultaten. Meer informatie…

Op maandag 8 april wordt hierover een lezing gegeven in Zutphen…

Lezing: kies voor jezelf, kies gezond!

Hoe AIDS genezen kan worden door het gezonde keuzes. Bezoek de lezing 27 maart

Hoe AIDS genezen kan worden door het gezonde keuzes. Bezoek de lezing 27 maart

Wist u dat zelfs AIDS door gezonde voeding en hygiëne kan genezen volgens de Nobelprijswinnaar Luc Montagnier? Er zijn geen dure vaccinaties en medicijnen voor nodig zo zegt hij. In deze lezing  leg ik een aantal misverstanden over gezondheid uit en geef een handleiding hoe je door het maken van gezonde keuzes gezond wordt.

Meer informatie en aanmeldingen…

.

.

Hoera ik heb koorts!

Koorts is gezond.

Koorts hebben betekent dat het immuunsysteem werkt. Geen koorts krijgen is vaak geen teken van goede gezondheid!

Veel mensen krijgen geen koorts en denken dat het gezond is terwijl mensen die koorts krijgen denken dat het ongezond is…lees meer…

.

.

.

.

.

.

Uitbreiding assortiment

We hebben ons assortiment uitgebreid met onder andere de Bio-Stimulator, ACAI zaden, visolie en een unieke Skalaris reinigingskuur voor darmen, lever en nieren. Het is voor iedereen zinvol om nu en dan eens grote schoonmaak te houden in het eigen lichaam en deze kuur is hier uitstekend voor geschikt.

Aanbiedingen tot 15 april geldig

Skalaris Spirulina

vitamine B, aminozuren, chlorofyl, mineralen en sporenelementen maken deze biologische spirulina tot een top voedingsmiddel

vitamine B, aminozuren, chlorofyl, mineralen en sporenelementen maken deze biologische spirulina tot een top voedingsmiddel

Naast essentiële vitaminen en mineralen bevat Spirulina een aantal belangrijke fytonutriënten zoals carotenoïden, essentiële vetzuren zoals GLA, sporenelementen waaronder ijzer, magnesium en calcium en het antioxidant SOD, allemaal in een biologisch opneembare vorm.

Spirulina is gemakkelijk verteerbaar en goed biologisch verwerkbaar. Dat komt omdat Spirulina geen cellulose celwand heeft.

Voor 16,95 Euro in plaats van   21,95 Euro

Skalaris biologische nachtcreme

De natuurlijke nachtcrème van Skalaris is een vochtinbrengende crème die de natuurlijke nachtelijke herstelprocessen van de huid

Biologische nachtcreme voor dagelijkse verzorging

Onze biologische nachtcreme bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten en ondersteunt de gezondheid van uw huid.

stimuleert. Dankzij de extra verzorgende werking van de natuurlijke ingrediënten wordt herstel van de huidstructuur ondersteund, worden bestaande rimpels verminderd en lijntjes verzacht. Regelmatig gebruik van deze crème helpt rimpelvorming te vertragen en beschermt de huid tegen veroudering.

Dankzij unieke technologie zijn we erin geslaagd een 100% natuurlijke huidverzorging te creëren, zonder synthetische ingrediënten en met 91% gecertificeerde biologische ingrediënten en eersteklas natuurlijke extracten. Ook bij de productie van de huidverzorging is er geen gebruik gemaakt van synthetische ingrediënten.

Voor 19,95 Euro in plaats van 29,95 Euro

Met vriendelijke groet, 

Rinno en Marja Heidstra