Duurzaam Gezondkrant 27 februari 2013

De lichaamsscan van de Oberon biedt antwoorden.

De resultaten van de lichaamscan worden besproken.

Oberon systeem in combinatie met DNA SpinMatrix van dr. Gariaev.

Sinds kort hebben we onze onderzoeks- en behandelmogelijkheden uitgebreid met een nieuwe totalbodyscan, de Oberon. hiermee is het mogelijk om tot op DNA niveau belastingen te scannen.

Onder meer de belasting van elektrosmog, vaccinaties, voedingsallergie en ontstekingen worden gescand. Vervolgens worden de meest belaste gebieden nader bekeken en worden middelen getest die het immuunsysteem kunnen versterken. Tot slot wordt behandeld met de geadviseerde frequentieprogrammaas.

Op deze wijze is het  mogelijk om snel een mogelijke oorzaak van de klachten te vinden en de behandelmethodes te kiezen.

Combinatie met de DNA Spin Matrix van dr. Gariaev

In een vorige nieuwsbrief heb ik geschreven over de mogelijkheid om door middel van het scannen van een babyfoto de oorspronkelijke DNA informatie, te gebruiken om gezondheid te ondersteunen, op de website www.quantum-genetics.eu vindt u hierover meer informatie. Op die wijze kan ook de DNA-informatie van geneeskrachtige kruiden, edelstenen, mantra’s, gebeden en geluiden worden gescand waardoor unieke combinaties  van de meest krachtige informatiepatronen samengesteld kunnen worden.                         Professor Garaiev en zijn team hebben dat gedaan.

Ze hebben een aantal middelen gekozen waarvan in natuurgeneeskundige kringen overeenstemming bestaat over de helende eigenschappen, deze gescand en hun DNA Matrix gecombineerd voor specifieke programmaas bijvoorbeeld stofwisselingsondersteuning of anti- aging.

Praktische toepassing Gariaev SpinMatrix

Luisteren naar het Gariaev DNA patroon

Luisteren naar DNA geluid

Na een scan kunnen de positief geteste frequentiepatronen worden gecombineerd met een Gariaev-programma. Op die wijze ontstaat een buitengewoon omvangrijke frequentiebibliotheek waar het lichaam uit kan kiezen wat het nodig heeft. Net als bij de individuele DNA Spin Matrix wordt een geluidsfragment samengesteld waarnaar ‘geluisterd’ kan worden. Het fragment wordt later gemaakt en opgestuurd of gemaild.

Ter introductie wordt dit programma in combinatie met een preventieve Oberonscan aangeboden.

Lezing: Gezonde keuzes leiden tot gezondheid.

Enschede dinsdag 6 maart, aanmeldingen en meer informatie…

Baarn woensdag 27 maart, aanmeldingen en meer informatie…

Volgens de Nobelprijswinnaar Luc Montagnier die zijn prijs won voor zijn onderzoek naar AIDS kan die ziekte vaak worden overwonnen door de juiste voeding en voedingssupplementen, een uitspraak die hem niet in dank wordt afgenomen door veel mensen. Maar niet alleen AIDS kan zo worden overmeesterd het geldt voor de meeste aandoeningen zoals ik in ‘Het CelHerstelConcept’ heb beschreven.

In deze lezing leg ik uit waarom we zo weinig horen van gezond beter worden en geef een handleiding waarmee iedereen zijn of haar gezondheid kan verbeteren.

Lees meer…

Lezing: Het DNA dogma ontkracht door onderzoek van professor dr. Gariaev

Zutphen, maandag 8 april.

Wavegenetics is ontstaan dankzij professor dr. P. Gariaev

Professor dr. P. Gariaev. grondlegger van de wavegenetics

Dr. Peter Gariaev is bioloog en heeft aan de Russische technisch-wetenschappelijke academie en aan de Academie voor natuurwetenschappen gewerkt tot begin 2000 toen het vanwege financiele redenen niet meer mogelijk was. Hij heeft toen in Canada een aantal jaren onderzoek gedaan. In 1994 heeft hij een laboratorium voor biofotonenonderzoek opgericht en in 2004 een Instituut voor Wellengenetik, vrij vertaald betekent het golf genetica. Hij is de eerste persoon die er in geslaagd is te bewijzen dat DNA informatie kan opvangen, verwerken en uitzenden. Hiermee heeft hij het ongelijk van de klassieke genetica aangetoond en een onderbouwde andere visie voorgesteld.

De lezing wordt gegeven door Rinno Heidstra. Lees meer…

Aanmeldingen: duurzaamgezond@telfort.nl

Aanbiedingen geldig tot 21 maart

1. Preventieve Oberonscan ter introductie:

Oberon levert snel inzicht.

De Oberonscan geeft snel overzicht in risicofactoren

in plaats van .55,00 Euro voor 25,00 Euro. De duur van de scan is 30 minuten.

2. Gariaev Spinmatrixprogramma

Het geluidsprogramma dat op basis van een scan wordt gemaakt, wordt verstuurd per mail of op een usb stick opgeslagen. De prijs bedraagt normaal 40,00 Euro, nu ter introductie 25,00 Euro.

Het totaalbedrag wordt dan:

50,00 Euro in plaats van 95,00 Euro

Aanbieding ontzuringspakket inclusief beststeller!

Alkala N badzout en basisch water

Ontzuur van binnen en van buiten en meet betrouwbaar het effect.

Basisch badzout

 De weg naar de jeugd

pH protocol

Alkala N

Geen 42,90 maar 34,95 Euro

Een verstoring van de zuur-base balans kan leiden tot een chronische ontsteking. U kunt een verstoring van de zuur-base balans zelf vaststellen door het meten van de zuurgraad, de pH van uw urine. Een pH meetprotocol met aanvullende informatie over de zuurgraad maakt deel uit van deze aanbieding. Het is essentieel om te zien hoe de pH verandert gedurende de dag. Een neutrale pH waarde van 7 hoeft niet te betekenen dat uw zuur-base balans in orde is!

Wanneer de pH te laag blijft of weer te laag wordt nadat uw ontzuringspakket op is betekent het waarschijnlijk dat uw voedingspatroon niet in balans is of dat u een niet ontdekte chronische ontsteking heeft. Op de komende lezingen ga ik hier dieper op in.

Wanneer u wilt weten of u last heeft van een chronische ontsteking kunt u een afspraak maken voor een uitgebreide LevendBloedAnalyse.

Aanbieding Skalaris biologische huidverzorging; creme voor gevoelige huid

Maximaal 2 per persoon

19,95 in plaats van 29,95 Euro 

Met vriendelijke groet,

Rinno en Marja Heidstra

www.duurzaam-gezond.nl

www.quantum-genetics.nl

www.gezondeshop.nl 

www.celherstelconcept.nl 

www.basischwater.nl

www.actimaris.nl