DNA spinmatrix van Gariaev in nieuwsbrief van februari

Wavegenetics is ontstaan dankzij professor dr. P. Gariaev

Professor dr. P. Gariaev. grondlegger van de wavegenetics

Professor dr. P. Gariaev ontdekt de DNA spin-matrix.

Terwijl de westerse wetenschap zich met name bezighield met onderzoek van materie kregen in                         Rusland juist de biologische niet-materiele zaken zoals straling en informatie-overdracht veel aandacht. Al vanaf de jaren twintig van de vorige eeuw toen Gurwitsch ontdekte dat planten ‘licht gaven’. Hij noemde dit mitogenetische straling. Op dat moment kon hij de ware betekenis voor gezondheid en de biologische aansturing van mensen, dieren en planten niet beoordelen maar het vormt de basis waarop wetenschappers zoals professor dr. Gariaev verder zijn gegaan toen in de jaren 70 en 80 de wiskundige basis en het biologische voorstellingsvermogen dat mogelijk maakten. Professor dr. Gariaev was destijds verbonden aan de Russische wetenschapsacademie en is een van de grondleggers van de zogenaamde ‘wavegenetics’, de golfgenetica.

Na tientallen jaren gestructureerd en op wiskunde en kwantumfysica gebaseerd onderzoek komen hij en zijn collega’s  tot conclusies die onze kijk op de wereld zullen  veranderen. Hij heeft met zijn onderzoek aangetoond dat DNA informatie opvangt, verwerkt en weer uitzendt en ons op deze wijze aanstuurt. Het ‘aansturingspatroon’ noemt hij de Spin-Matrix. Met specifieke door hem ontwikkelde apparatuur kan hij de DNA informatie, de ‘SPIN-Matrix’, van een foto aflezen en weer uitzenden waardoor ‘aansturingsproblemen’ van het DNA kunnen worden gecorrigeerd en gezondheid hersteld. In Rusland wordt dit regelmatig toegepast. In Nederland zal het binnenkort mogelijk zijn om hiervan gebruik te maken. Via onze nieuwsbrief, Twitter, Facebook en website houden we u op de hoogte.

DNA fantoom, een bewijs van structurerende informatie overdracht.

Begin van de jaren tachtig ontdekte dr. Gariaev dat een DNA patroon zichtbaar bleef in een ruimte die bijna vacuüm was, hij noemde dit het DNA fantoom effect.

Het DNA informatiepatroon wordt de spin matrix genoemd

Het DNA informatiepatroon, de SPIN matrix

Het is een bewijs dat DNA informatie kan uitzenden en hiermee de omgeving beïnvloeden, met andere woorden; wanneer DNA zich in bijvoorbeeld water bevindt wordt dit water ‘veranderd van structuur’. In het water is te zien dat er DNA in heeft gezeten omdat dit in de informatie is af te lezen. Het is een beetje als sporenonderzoek in het bos, aan de pootafdrukken kun je zien welk dier daar liep, ook al is het op dat moment niet meer te zien.

Nobelprijswinnaar Luc Montagnier bewijst homeopathie

Gariaev is niet de enige die dit bewezen heeft, niet zo lang geleden heeft de Nobelprijswinnaar Luc Montagnier in het wetenschappelijke blad  SCIENCE eveneens gepubliceerd dat DNA informatie uitzendt die de structuur van water verandert. Hij verklaart dat homeopathie op dit principe werkt.

AIDS is door voeding en het bestrijden van chronische ontstekingen te genezen.

Nobelprijswinnaar bewijst homeopathie

De Nobelprijswinnaar Luc Montagnier heeft vastgesteld dat water informatie kan bevatten en bewijst hiermee het werkingsmechanisme van homeopathie,(Science 2010).

Zegt dezelfde wetenschapper Luc Montagnier in een interview op Youtube. Het is een Engelstalig interview waarin hij onder meer zegt dat de mensen met een intact immuunsysteem het aids virus binnen enkele weken kwijt zijn en dat mensen met aids kunnen genezen door goede voeding, een g oede maag-darmwerking, supplementen en het bestrijden van chronische ontstekingen. Montagnier geeft in het interview aan dat hij niet zo blij is met de vaccinatiecampagnes en laat doorschemeren dat financiële drijfveren waarschijnlijk een rol spelen bij die ineffectieve aanpak van AIDS.

Lezingen: Chronische ontsteking als sluipmoordenaar

Hetgeen Montagnier vertelt, is de boodschap van Het CelHerstelConcept, herstel je immuunsysteem en wordt beter. Om te kunnen herstellen is het noodzakelijk om chronische ontstekingen te herkennen en kwijt te raken. Vaak is dat niet zo eenvoudig omdat we ervan uitgaan dat ontstekingen heftige klachten moeten veroorzaken maar ontstekingen op een laag pitje zijn minder gemakkelijk te herkennen, ze slopen het immuunsysteem langzaam maar zeker, veroorzaken in het begin vage klachten en later slopende ziektes. Lees hierover meer.

In de lezingen in Heemstede, Enschede en Baarn wordt ingegaan op verschillende oorzaken van   chronische ontstekingen, hoe u ze herkent en ze kwijt raakt.

Aanbiedingen tot 21 februari 2013 geldig

Aanbieding ontzuringspakket

Geen 63,95 maar 49,95 Euro

Een verstoring van de zuur-base balans kan leiden tot een chronische ontsteking. U kunt een verstoring van de zuur-base balans zelf vaststellen door het meten van de zuurgraad, de pH van uw urine. Een pH meetprotocol met aanvullende informatie over de zuurgraad maakt deel uit van deze aanbieding.  Het is essentieel om te zien hoe de pH verandert gedurende de dag. Een neutrale pH waarde van 7 hoeft niet te betekenen dat uw zuur-base balans in orde is!

Wanneer de pH te laag blijft of weer te laag wordt nadat uw ontzuringspakket op is betekent het waarschijnlijk dat uw voedingspatroon niet in balans is of dat u een niet ontdekte chronische ontsteking heeft. Op de komende lezingen ga ik hier dieper op in.

Wanneer u wilt weten of u last heeft van een chronische ontsteking kunt u een afspraak maken voor een uitgebreide LevendBloedAnalyse.

Aanbieding Skalaris biologische huidverzorging, revitaliserende creme.

Biologische huidverzorging is goed voor uw gezondheid en gezond voor uw huid. Een zuiverder huidverzorgingsproduct zult u niet vinden. U merkt het op uw huid.

Maximaal 2 per persoon

19,95 in plaats van 29,95 Euro