Biologische huidverzorging, bestaat AIDS wel?

Gezonde keuzes veranderen de wereld.

Geld bepaalt geluk tegenwoordig

We maken keuzes op basis van geld, niet op basis van wat goed is…

alle keuzes laten we afhangen van geld. Cultuur, gezondheid en geluk zijn geen criteria meer, het enige is geld. Het gaat erom of het ‘op te brengen is’ want ons hoogste goed is de financiële balans en zo lang we hierin blijven geloven zal het zo blijven gaan maar als we gezonde keuzes maken verandert de wereld.

Wanneer menselijke waarden prevaleren boven kunstmatige financiële automatismen kan  weer gekozen worden voor wat goed is in plaats van wat de onszelf opgelegde financiële beperkingen ons toelaten.

Het is niet alleen zo dat we niet in (financiële) vrijheid kunnen kiezen voor ‘goede‘ dingen maar bewezen ongezonde en schadelijke handelwijzen worden zelfs in stand gehouden door partijen die de financiële voordelen hiervan opstrijken ten koste van hun medemensen, tenminste als we de artsen Kremer en Banks geloven.

Bestaat AIDS nu wel of niet?

Dr.med.Heinrich Kremer

Dr. Kremer heeft op basis van uitvoerig onderzoek een het unieke celsymbioseconcept ontwikkeld.

Het klinkt ongelofelijk maar de Duitse dr. Kremer en de Amerikaanse dr. N. Banks, beide arts en onderzoeker, zijn na uitvoerig onderzoek tot de conclusie gekomen dat AIDS als virusziekte en de AIDS test niet bestaan. AIDS  bestaat natuurlijk wel als klachtenbeeld maar als zelfs de AIDS-onderzoeker en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier zegt dat deze ziekte door voeding en supplementen te genezen is, stelt u zich eens voor…een Amerikaanse AIDS patiënt kost 14000 Dollar per jaar…Gezond kiezen levert dan gezondheid op en bespaart honderden miljoenen!

In the Lancet  in oktober 2010 wordt becijferd dat het benodigde bedrag voor AIDS programma’s op kan lopen tot meer dan 700 miljard Euro tot 2031, dit geld kan volgens deze artsen beter besteed worden aan gezonde voeding en leefomstandigheden dan aan bangmakerij en voor de gezondheid schadelijke medicijnen en vaccinaties.

Eet logisch en gezond

Gezond eten is natuurlijk en biologisch eten. Recepten en uitleg over gezonde voeding op basis van de nieuwste kwantummechanische inzichten.

Lees het artikel over dr. Kremer en dr. Banks en zo mogelijk de boeken en bepaal dan uw mening, is het een dure hype ten koste van mensen of bestaat het AIDS virus daadwerkelijk?

Eet logisch en natuurlijk

is het nieuwe boek van Marja en mij dat hopelijk nog voor de zomer uitkomt, hierin geven we een aantal richtlijnen over eten, onderbouwen de keus voor gezond biologisch eten op basis van de nieuwste kwantummechanische inzichten en geven een groot aantal recepten.

Gezonde keuzes leiden tot gezondheid.

DNA, Nieuwe kennis en inzichten die de wereld veranderen nu beschikbaar.

Wavegenetics is ontstaan dankzij professor dr. P. Gariaev, hij heeft ook de DNA SpinMatrix ontdekt.

Professor dr. P. Gariaev. grondlegger van de wavegenetics en de DNA SpinMatrix

Net als de bovengenoemde artsen heeft dr. Gariaev niet de gemakkelijkste onderzoeksweg bewandeld, hij heeft tegen de gevestigde belangen in onderzoek gedaan dat  de wereld zal veranderen. Ons DNA, zo zegt dr. Gariaev, is een informatieverwerkende bio-computer die het leven aanstuurt. Dankzij zijn toepassingen is radio-actief graan hersteld, zijn ratten met diabetes 1 binnen enkele dagen genezen en is een meisje met de ongeneeslijke aandoening CFS, taai slijmziekte genezen.

In de lezing komen achtergronden, onderzoeken en resultaten aan de orde en wordt een toekomstvisie besproken waarin op integere wijze gebruik wordt gemaakt van deze nieuwe kwantumbiologische inzichten

Lezing 13 mei in Heemstede

Lezing 25 mei in Enschede

Vermijdt giftige producten, kies ook voor uw huid biologisch.

Niet-natuurlijke stoffen, de zogenaamde xeno-biotische stoffen, worden niet door het lichaam herkend en vormen per definitie een belasting voor de gezondheid. Omdat onze afweer er geen direct antwoord op heeft ontstaan niet direct klachten hetgeen wordt verward met ‘onschadelijkheid’ van de stof. Schadelijke effecten worden pas jaren later vastgesteld, hiervan zijn veel voorbeelden.

Huidverzorgingsproducten zoals gezichtscrèmes en bodylotions, zelfs die voor baby’s, bevatten bijna altijd giftige stoffen of stoffen die de huidfunctie verstoren zoals vaseline.

Kies gezonde biologische en volledig natuurlijke producten.

Lees de etiketten voor de juiste keus voor u zelf en uw kinderen

Let op de hoeveelheid biologische en volledig natuurlijke stoffen die een product bevat. Sommige producten die biologisch op hun etiket hebben staan bevatten ook en aantal chemische of bewerkte stoffen van natuurlijke oorsprong. De Skalarisproducten behoren tot de weinige producten die voor meer dan 90% bestaan uit gecertificeerde biologische ingrediënten en 100% natuurlijke onbewerkte stoffen.blaadjekl

Nieuw!

Skalaris biologische natuurlijke bodylotion.

natuurlijke biologische bodyllotion

Biologische en volledig natuurlijke bodylotion van unieke kwaliteit.

Vanaf deze week hebben we ons assortiment uitgebreid met biologische volledig natuurlijke bodylotion en hebben voor u ter kennismaking een fantastisch aanbod:

Geen 24,95 Euro maar slechts 17,95 Euro (max. 3 per bestelling).

De Skalaris huidverzorging is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige grondstoffen, emulgatoren, toevoegingen, kleur- of geurstoffen. Niet getest op dieren. Met onder meer rozemarijn, amandelolie en vlaszaadextract.

Aanbiedingen tot 8 juni geldig

DYMFOOD helpt natuurlijk bij afvallen.

Overgewicht heeft verschillende oorzaken en het is dan ook niet altijd eenvoudig om af te vallen. Bij een voortdurend hongergevoel is het bijna niet te doen om niet tussendoor te eten. In die gevallen kan Skalaris DymFood een handje helpen.

Skalaris DymFood zijn capsules met pijnboompittenolie, die het hongergevoel op een natuurlijke manier remmen. Het wordt hierdoor gemakkelijker om de tussendoortjes te laten staan en niet teveel te eten tijdens de grote maaltijden. Zo wordt de dagelijkse inname van suiker, koolhydraten en calorieën op natuurlijke wijze beperkt.

Voor 27,95 in plaats van 34,95

Met vriendelijke groet, 

Rinno en Marja Heidstra

www.duurzaam-gezond.nl

www.quantum-genetics.nl

www.gezondeshop.nl 

www.celherstelconcept.nl 

www.basischwater.nl

www.actimaris.nl

www.skalaris.nl