Intake, het begin van de weg naar duurzame gezondheid

Duurzame gezondheid is een weg

Het begin van de weg naar duurzame gezondheid

Kies voor duurzame gezondheid

Om er achter te komen waar het beginpunt van uw weg naar duurzame gezondheid is moeten we gegevens verzamelen. Wat heeft tot uw klachten geleidt en wat houdt op dit moment de klachten in stand of verergert deze.Het complete overzicht krijgen we door de CelHerstelIntakePlus , een intake die uit twee afspraken bestaat.

De eerste afspraak duurt 1,5 uur, tijdens deze afspraak wordt het beginpunt gevonden voor uw weg naar duurzame gezondheid.

In de gezonde situatie stoten rode bloedcellen elkaar af, in deze opname zijn ze aan elkaar gekleefd als geldrollen

  • Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst bespreken we onder meer de geschiedenis van uw klachten, de meegemaakte infecties, behandelingen, voedingspatroon, medicijnen, voedingssupplementen en de actuele klachten.
  • Uit de analyse van een bloeddruppel met een speciale microscoop krijgen we informatie over de functie van uw immuunsysteem; onder andere over  lever- en miltfunctie, vrije radicalen,
  • kwaliteit van de rode bloedcellen, verborgen infecties en verzuring.
  • Uw meegebrachte urine wordt getest op onder meer zuurgraad, zware metalen, suiker, ontstekingen en leverfunctie.
  • De rol van de juiste zuurgraad van uw urine wordt besproken en u krijgt meetstrips en een pH  meetprotocol.  Een serie pH metingen van de urine is zinvol om het effect van de aanpak te evalueren en kan leiden tot en verandering van aanpak. Het ingevulde protocol wordt tijdens de tweede afspraak besproken.
  • Tot slot van de eerste afspraak worden adviezen gegeven die de richting van de weg naar duurzame gezondheid aangeven. Om goed toegerust op weg te kunnen gaan worden soms voedingssupplementen, homeopathische, isopathische of kruidenproducten geadviseerd. Wanneer het begin van de weg moeizaam is kunnen ondersteunende behandelingen worden geadviseerd.

De tweede afspraak duurt een uur en wordt bij voorkeur binnen twee weken gepland. Tijdens deze afspraak wordt besproken hoe de eerste stappen op de weg naar duurzame gezondheid zijn bevallen, vragen worden beantwoord en de richting toegelicht, het ingevulde pH protocol wordt besproken.

Inzicht in de rol van stress en overtuigingen op gedrag en gezondheid

Verder wordt een Quantumresponse Scan gemaakt, ook wel DNA-Scan genoemd. De scan geeft onder meer informatie over de rol van stress en overtuigingen op het gedrag en de gezondheid.

Tot slot wordt de route naar duurzame gezondheid eventueel aangepast en tussenstops afgesproken.

U kunt zich hier aanmelden.