Hoofdpijn, duizeligheid en Rehatron

hoofdpijn behandeld met Rehatron

Hoofdpijn met Rehatron behandeld

Rehatron en microstroom en duizeligheid en hoofdpijn

Februari 2010

Man 38 jaar.

In februari kreeg ik acuut last van hoofdpijn en duizeligheid die niet meer stopte. De hele dag draaide de wereld rond voor mijn ogen en in combinatie met mijn hoofdpijn zorgde dit er voor dat ik nagenoeg de hele dag op bed lag en sliep.

De conclusie van de huisarts was al snel dat ik “mezelf voorbij gelopen was” en “te veel hooi op mijn vork” had genomen, gezien een recente scheiding die ik achter de rug had. Overspannen dus, nou zo voelde ik mezelf dus helemaal niet en ik had ook niet de intentie om me daar zonder slag of stoot bij neer te leggen. Via mijn schoonmoeder had ik gehoord over het CelHerstelConcept in Enschede. Zij heeft inmiddels al zoveel baat gehad bij de diverse behandelingen voor de diverse klachten dat zij mij aanraadde met hen te bellen. Hoewel ik zelf helemaal geen ervaringen had met het “alternatieve circuit” besloot ik direct te bellen en een afspraak te maken. Baat het niet dan schaadt het niet dacht ik en binnen twee dagen kon ik terecht. Na een eerste onderzoek, werd vrij snel vastgesteld dat de klachten waarschijnlijk niet zo veel met stress te maken hadden maar meer gerelateerd waren aan het vastzitten van mijn nek- en schouderspieren. En hoe zeer dit juist bleek te zijn, was na een eerste behandeling al direct te merken. De duizeligheid was weliswaar niet weg maar ik voelde me prettiger en keek veel “lichter”de wereld in. En hoe het kan weet ik nu nog niet maar na twee behandelingen was mijn duizeligheid verdwenen en na vier behandelingen was ik weer in staat om alles te doen en weer aan het werk te gaan. Wat een geweldige ervaring bij het CelHerstelCentrum en met dhr. Heidstra en zijn team. Prettige mensen, zeer deskundig en gericht op snel resultaat.

Ik hoop uiteraard voorlopig van klachten verlost te blijven maar zo niet, dan zal ik niet schromen om weer contact op te nemen met het CelHerstelCentrum.

Meer informatie over de Rehatron