Astma,verzuring, vermoeidheid

astma is verdwenen dankzij gezonde keuzes

geen astma meer door gezonde keuzes

 Voor mijn astma kreeg ik via via  het adres van Het CelHerstelCentrum.

Ik ben me er in gaan verdiepen en heb met het aandringen van mijn man contact gezocht met Het CelherstelCentrum. Mijn leven bestond alleen maar uit overleven .

Ben getrouwd met een lieve geduldige man en heb twee kanjers van kinderen. De zorg van mijn gezin kon ik bijna of niet meer op brengen .. Ik had veel lichamelijke klachten zoals: hart kloppingen, astma,  zweverig, kon zo flauw vallen, schedel pijn, gewrichtpijn, spastische dikke darm buikpijn , plaat op de borst (benauwd),in mezelf gekeerd depressief, druk in mijn hoofd, onrustig, mensenschuw kwam niet meer graag onder de mensen, negatief eigenbeeld,zat tegen anorexia aan, niet meer auto durven rijden, altijd verkouden,veel allergieën ,eczeem, angstig, vermoeidheid en verzurende benen,

Ik stond s morgens moe op, s’ middags sliep ik van 1 tot 3 zo was ik dan als de kinderen uit school kwamen weer een beetje moeder. en s’ avonds lag ik heel vroeg op bed. Mijn leven had totaal geen inhoud meer .Elke dag moest ik maar weer zien hoe ik deze dag moest over leven .

Negen Mei 2010 was het zover en kwam ik voor het eerst bij Rinno terecht. Bij het eerste bezoek is er uit gekomen dat de histamine in mijn lichaam erg hoog was .Zelf had ik er nog nooit van gehoord .Teveel afvalstoffen en er mankeerde mij veel meer .Kortom vanaf mijn borst naar beneden werkten mijn cellen niet goed en in mijn schedel links zat een zwarte plek .op die plek had ik altijd pijn een gevoel of er een tennisbal in mijn hoofd zat .Ik weet nog dat ik opgelucht en emotioneel ben geweest maar aan de andere kant ook dacht en nu?

Mijn lichamelijke klachten waren niet verzonnen. Van jongs af aan zat ik niet lekker in mijn vel en ben ik jaren terug zwaar overspannen geweest met een opname van een halfjaar en twee jaar therapie gevolgd. Heb een lijst mee gekregen waar mijn eten uit mocht bestaan en ben aan de slag gegaan via internet voor een histamine arm en gluten vrij dieet. Allemaal om van mijn astma af te komen! Vanaf dag 1 heb ik alles laten staan wat ik niet mocht eten. Vrij snel kon ik al merken dat mijn lichaam hierop positief ging reageren en minder last had van astma. Had geen behoefte om s middags te slapen kon mijn werk goed volhouden ,mijn gezin weer draaiende houden kort om ik kreeg meer energie wat ik nog nooit gehad heb . Er ging een andere wereld voor me open .Op een gegeven moment heb ik het hard lopen weer op gepakt .

Inhaleren deed ik alleen voor het hard lopen totdat Rinno me attendeerde dat ik het ook zonder kon en meer vertrouwen moest krijgen in mijn lichaam . Vanaf die dag heb ik niet meer geïnhaleerd .Ik kon weer een beetje genieten en het leven kreeg weer zin. Op een gegeven moment stond de genezing stil . Kreeg meer loopneuzen , buikpijn en begon weer in mezelf te keren en heb een bloedtest gedaan of ik ergens gevoelig voor kon zijn. Om zo mijn lichaam kans te geven op genezing Uit de test is gebleken dat ik gevoelig was voor zuivel,kaas ,gluten , maïs, boekweit gierst noten soya, kruiden,gist enz en mijn histamine probleem en gevoelig voor koolhydraten had ik er ook nog bij dus ik moest de twee diëten combineren. Ben streng voor me zelf weer aan de slag gegaan en heb vanaf dag ëën dat de uitslag binnen kwam aan mijn dieet gehouden .

Het heeft veel bloed, zweet en tranen gekost. Nooit heb ik gesmokkeld wel eens een combinatie fruit gegeten waar ik last van kreeg .Het boodschappen doen koste veel tijd omdat ik alles moest lezen wat er in zat. Veel verleidingen lagen op de loer in winkels maar ook thuis. Mijn gezin kon ik de normale etenswaren niet verbieden en heb dit ook nooit van hun geëist. elke avond kookte ik twee maaltijden voor mijn gezin en voor mij. Ben veel in Enschede geweest voor een sessie . Omdat ik heel heftig op voeding kon reageren hebben Rinno en ik besloten om geen voeding tot me te nemen die op de lijst stonden . Ook al waren de weken ,maanden voorbij dat ik het weer mocht proberen te eten. Ik was zo allergisch als ik een likje nam of per ongeluk iets at dan kon ik me een week niet fit voelen had buikpijn of jeukend gehemelte .

OKT 2011 had ik een afspraak in verband met mijn astma bij de longarts en heb hem verteld dat ik in behandeling was bij citt. Hij hoorde mijn verhaal aan ,en reageerde sceptisch . Hij kon zich in mijn situatie niet voorstellen dat ik niet meer inhaleerde en energie voor tien had .Tot zijn verbazing waren mijn longen schoon. Mijn longen die altijd piepten waren stil .Zelf had hij nooit aan de histamine gedacht die grotendeels de oorzaak waren van mijn klachten. Hij was helemaal verbaasd en maakte een opmerking dat hij een prutser is .Dit zijn uw woorden meer heb ik niet gezegd.

We hebben besloten om nog 1 afspraak te maken voor een longfunctie en bij hem op spreekuur te komen .Inmiddels ben ik eind Nov 2011 geweest en heb de longfunctie goed doorstaan en ben genezen van mijn astma. Al die jaren kwam ik tot twee flesjes nu kwam ik tot zes .De longarts was om en wilde zich hier in verdiepen. Zeven Dec ben ik voor het laatst bij Rinno geweest en mijn cellen deden het goed. Mag het dieet wat uit breiden met eiwitten en vetten mijn cellen moeten weer worden gevoed . Inmiddels is mijn dieet uit gebreid met maïs, eieren, roomboter, soya en rice milk waar ik positief op reageer. Het histamine zal altijd een probleem blijven .Mijn lichaam breekt de histamine niet af. IK ben er nog niet, maar heb het vertrouwen dat er meer verbetering in komt. Ben Rinno en mijn man erg dankbaar dat ze me hebben gesteund en het vertrouwen gaven dat het langzaam beter kon worden. Zonder het citt heb ik het lichamelijk en geestelijk niet gered

Met al die sessies en mijn wils kracht (heb er hard voor geknokt) is het mij gelukt ! Kort om het is een wonder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

,vr groet