Duurzaam Gezond kiezen

 

Beter worden doe je zelf.

Duurzaam Gezond betekent fit en levenskrachtig zonder medicijnen.

Veel mensen denken dat dit toeval of geluk is, maar ziektes en klachten onstaan door een voortdurende overtreding van natuurwetten. Wanneer natuurwetten worden gerespecteerd ontstaan geen klachten en ziektes en bestaande klachten verminderen of verdwijnen.

Zuiver en gezond eten, het vermijden van gifstoffen in voeding, lucht en lichaamsverzorgende producten, voldoende beweging en goed omgaan met stress zijn de punten waar het om gaat.

Behandelingen zijn pas zinvol wanneer de wijze van leven aangepast is want de levenswijze tot nu toe heeft geleid tot de huidige situatie. Kortdurende klachtenvermindering treedt op door behandelingen en supplementen; duurzame gezondheid wordt bereikt door een aanpassing van de wijze van leven en eventueel ondersteuning met supplementen en behandelingen.

We helpen u graag om duurzaam gezond en vitaal te worden of te blijven:

In ‘Het CelHerstelConcept’ is beschreven hoe u weer in harmonie met de geldende natuurwetten kunt gaan leven.

In Het CelHerstelCentrum wordt het functioneren van het immuunsysteem samen met u in kaart gebracht en vindt een individuele begeleiding en behandeling plaats.

De GezondeShop biedt producten en voedingssupplementen waarmee verstorende invloeden kunnen worden geneutraliseerd en die uw immuunsysteem helpen in balans te komen.

Deze site gaat over Informatie, begeleiding, behandeling en producten die leiden tot een duurzame gezondheid.