DNA SpinMatrix ter ondersteuning van het immuunsysteem

 

Via de koptelefoon kunnen de geluioden van de DNA Spinmatrix worden beluisterd.

De geluiden van de DNA Spinmatrix beluisteren met de koptelefoon

 De DNA Spinmatrix uit de natuur ondersteunt het immuunsysteem

Volgens dr. Gariaev ontvangt ons DNA informatie die door het DNA van andere mensen, dieren en planten wordt uitgezonden. Hij heeft  samen met zijn team wetenschappers de DNA signalen van tal van kruiden, planten en geluiden ‘opgenomen’ en de werking onderzocht. Uit zijn onderzoeken blijkt dat deze informatie zorgt voor groei en onderhoud van alle levende organismen, hij noemt dit de ‘DNA-Spin-Matrix’.

Met zijn team heeft hij combinaties gemaakt die een ondersteunend effect kunnen hebben op de gezondheid en het regeneratieproces. De opgenomen DNA licht- en geluidssignalen heeft hij door middel van hiervoor ontwikkelde software  opgeslagen als een MP3 geluidsfragment. Bij deze bewerking blijft de bio-actieve informatie behouden.

De samengestelde MP3 geluidsfragmenten bevatten de natuurlijke frequenties van onder meer kruiden, planten, geluiden, gebeden, boedistische mantra’s, klokkengeluiden en mineralen en hebben volgens dr. Gariaev een anti-aging en gezondheidsbevorderend effect. Ze worden gecombineerd met de resultaten van een Oberon-scan.

Uw individuele scanresultaten in combinatie met ‘genezende’ DNA SpinMatrix

Iedere SpinMatrix bevat een breed spectrum van optimale frequentiepatronen die dr. Gariaev met zijn team hebben samengesteld voor vijf verschillende doelen, deze worden aangevuld met de resultaten van de Oberon scan waardoor een uniek en actueel frequentieprogramma ontstaat.

Het individuele Spinmatrix informatieprogramma is opgeslagen als een geluidsfragment en kan op iedere MP 3 speler, laptop of computer worden afgeluisterd. Hierbij is op te merken dat niemand anders het geluid mag horen omdat het om het individuele DNA programma gaat. Wanneer het beluistert wordt met een koptelefoon mogen andere mensen zich in dezelfde ruimte bevinden.

‘Luister u gezond’ met uw individuele Spin Matrix (SpM) geluidsfragment.

De samenstelling van iedere individuele SpM is afhankelijk van de situatie die de testpersoon heeft op het moment van de scan en wordt door het Oberonsysteem bepaald. Het programma kan 8 tot 12 weken worden gebruikt, daarna verliest het een deel van haar effectiviteit omdat het frequentiepatroon van de persoon dan teveel is veranderd.

De SpinMatrix programma’s van dr. Gariaev ondersteunen het immuunsysteem en regeneratie.  Het lichaam ‘kiest’ de benodigde informatie-frequenties uit het gehele spectrum waardoor bijwerkingen uitgesloten zijn, een negatief effect is tot nu niet vastgesteld. In het algemeen zijn verbeteringen te verwachten na een aantal weken dagelijks gebruik van de SpinMatrix.

Kosten: 40,00 Euro

De geluidsprogramma’s worden gemaild samen met richtlijnen voor het gebruik.