Lezing regulatiethermografie dinsdag 25 november in Enschede

Lezing Regulatiethermografie

de meest veelzeggende informatie over het immuunsysteem

De regulatiethermografie lezing wordt gegeven in Heemstede

De regulatiethermografie lezing wordt gegeven in Enschede op 25 november

Dinsdag 25 november, 19.30 uur

In Enschede bij Het CelHerstelCentrum

Klachten en ziektes zijn geen toeval, ze ontstaan door een jarenlange roofbouw op het immuunsysteem. Het aftakelen gaat zo langzaam dat we het pas in de gaten hebben als de eerste klachten optreden.

In het begin is herstel relatief gemakkelijk maar omdat symptomen zoals moeheid, stijfheid, concentratieverlies, slaapproblemen en brandend maagzuur worden toegeschreven aan het ouder worden of stress en onderdrukt met medicijnen, verslechtert het immuunsysteem verder.

Regulatiethermografie laat verstoringen en belastingen zien voordat klachten optreden waardoor  het immuunsysteem effectief kan worden onderhouden.

Meetbare verstoringen die (nog) geen klachten veroorzaken

De regulatiethermografie is een functietest van het lichaam, net zoals een testrit bij een auto en een ergometerfietstest bij de cardioloog. De test laat zien waar verstoringen zijn, lang voordat klachten merkbaar worden. Het is de beste preventieve test die beschikbaar is.

 

 Als klachten zijn opgetreden

Bij klachten en ziektes blijkt uit de regulatiethermografie waaraan gewerkt moet worden voor herstel.

Risicoprofielen voor borst- en prostaatkanker

Regulatiethermografie maakt duidelijk hoe  verschillende organen  elkaar beïnvloeden en hoe verstoringen hiervan leiden tot gezondheidsproblemen. Uit de 120 meetgegevens worden onder meer twaalf risicofactoren voor borstgezondheid afgeleid en negen voor het ontstaan van prostaatkanker.

Het opheffen van die factoren leidt tot een vermindering van het risico.

Ziekte van Lyme

Ziekte van Lyme

Bij de ziekte van Lyme zijn een aantal specifieke kenmerken te zien

De analyse software van de regulatiethermografie kan verschillende specifieke patronen herkennen waaronder die van de ziekte van Lyme. De vaak als ‘vaag’ afgedane klachten worden verklaard  en een concrete aanpak wordt mogelijk.

Verschillen met infraroodcamera

Regulatiethermografie wordt vaak  verward met infraroodcamera opnames maar er zijn tal van verschillen. In de lezing wordt ingegaan op  de verschillende technieken en worden bijna twintig verschillen besproken.

Zwakke plek

Alle systemen hebben hun zwakke plek en bij de regulatiethermografie zijn we dat zelf. Regulatiethermografie geeft aan waar overbelastingen, toxische belastingen en functiestoringen zijn maar die moeten we zelf door aanpassing van leefstijl herstellen. Er bestaan geen behandelingen, medicijnen of supplementen die de gevolgen van jarenlange roofbouw eenvoudig kunnen verhelpen.

De regulatiethermografie wijst de weg, het is onze keus of we die weg volgen.

Meer informatie:           www.celherstelconcept.nl

http://www.duurzaam-gezond.nl/

Aanmeldingen lezing:

info@gezondeshop.nl

Aanmelden
Entree: € 10,- p.p.  incl. koffie, thee, water.
Aanmeldingen en over te maken graag vóór 20 november 2014 op rek. NL51 ABNA 0461 0859 41
De betaling is de bevestiging van uw deelname