Het CelHerstelConcept boek

Duurzaam gezond worden doe je zelf!

Duurzame gezondheid in plaats van symptoombestrijding

Het CelHerstelConcept  is gebaseerd op bijna dertig jaar ervaring in de reguliere en biologische geneeskunde. Op basis van ervaring en studie ben ik tot het inzicht gekomen dat het  niet moeilijk is om gezond te worden en te blijven. Wanneer we ons houden aan de spelregels van de biologie is er niets aan de hand, problemen treden op wanneer we denken slimmer te zijn dan de natuur; we maken of bewerken voeding waardoor het altijd slechter wordt en denken dat ons lichaam een soort van allesbrander is waar je alles zonder problemen in kan gooien.

Er ontstaan dan functiestoornissen die leiden tot klachten en ziektes, steeds vaker ziektes waar we aan sterven. In mijn boek heb ik de logica van de werking van het lichaam uiteengezet en zelfs zonder begeleiding is het mogelijk om door het opvolgen van de tips en richtlijnen geweldige resultaten te behalen.

Geen insuline meer spuiten en geen gewrichtspijn meer

Onlangs sprak ik een oudere heer die me vertelde dat hij alle tips en aanwijzingen uit mijn boek had uitgevoerd en nu geen insuline meer hoefde te spuiten, ook de moeheid, gewrichtspijn en gevoelloosheid in zijn voeten was binnen twee maaanden verdwenen en dat is geen uitzondering.

Niet meer moe en een enorme verbetering van bloedwaardes.

Een 61-jarige mevrouw kwam twee jaar geleden bij me met algemene klachten, hartritmestoornissen en slechte bloedwaardes. Ze had afspraken bij verschillende specialisten gepland. Na enkele malen behandeling en het opvolgen van de adviezen voelde ze zich zo veel beter dat ze in overleg met de specialisten de afspraken uitstelde. Een paar weken geleden bezocht ze haar huisarts voor een algemene controle, hij was verbaasd over haar energie en haar bloedwaardes, deze waren 30 tot 40% verbeterd!

Fit en vitaal

In Het CelHerstelCentrum kan ik u helpen om de juiste balans terug te vinden en weer fit en vitaal te worden. Om u een indruk te geven van de inhoud kunt u enkele stukken uit het boek lezen, een recensie lezen en een intervieuw beluisteren.

Wanneer u verdere vragen heeft neem contact op per mail of telefoon: 053 475 02 30