Het CelHerstelConcept

Het CelHerstelConcept gaat over het logische van natuurlijk beter worden.

Er wordt ons wijs gemaakt dat ziektes ons overkomen en dat de oorzaak onduidelijk is maar dat is niet waar.

De gezondheid van uw cellen is uw gezondheid.

U bent opgebouwd uit miljarden cellen. Zo lang hun arbeidsomstandigheden in orde zijn werken deze cellen dag en nacht voor u om ervoor te zorgen dat het werk gedaan wordt. Het werk dat nodig is om goed te kunnen functioneren. Eten drinken, bewegen,denken en daarnaast opletten op indringers, ziekteverwekkers, het zijn allemaal taken die uw cellen in teamverband voor u oplossen zonder dat u het merkt.

Uw cellen werken efficient samen

Alle cellen moeten 100% nauwkeurig met elkaar samenwerken, een immense opgave. Maar het is nog ingewikkelder. Per cel vinden meer dan 100.000 chemische reacties per seconde plaats….en dat wordt allemaal tot op de miljoenste seconde precies gepland en uitgevoerd.

Tenminste als de cellen in staat worden gesteld om hun werk naar behoren te doen.

Als hun arbeidsomstandigheden slechter worden wordt u door hen gewaarschuwd. Sla deze signalen niet in de wind! De waarschuwingssignalen kunnen overgaan in klachten en zelfs ziektes.

In het CelHerstelConcept wordt uitgelegd hoe u de waarschuwingssignalen kunt herkennen en hoe u uw cellen tevreden houdt en daarmee uw gezondheid kunt verbeteren en herstellen. In Het CelHerstelCentrum kunnen we samen met u zoeken naar de oorzaak van de ontregeling en een plan van aanpak opstellen waardoor u weer fit en vitaal wordt.

Lees een stuk uit de inleiding