duurzaam gezond

Blijvend vitaal en gezond door gezonde keuzes

Duurzaam Gezondbetekent fit en levenskrachtig zonder medicijnen.Veel mensen denken dat die situatie toeval of geluk is maar ziektes en klachten onstaan door een voortdurende overtreding van natuurwetten. Wanneer natuurwetten worden gerespecteerd ontstaan geen klachten en ziektes en bestaande klachten zullen verminderen of geheel verdwijnen.

Zuiver en gezond eten, het vermijden van gifstoffen in voeding, lucht en lichaamsverzorgende producten, voldoende beweging en een goede omgang met stress zijn de punten waar het om gaat.

Behandelingen zijn pas zinvol wanneer de wijze van leven aangepast is, immers de levenswijze heeft geleid tot de huidige situatie. Klachtenvermindering treedt op door behandelingen en supplementen; duurzame gezondheid wordt bereikt door een aanpassing van de wijze van leven en dan ondersteuning met supplementen en behandelingen.

Op de volgende wijzen helpen we u graag om uw gezondheid en vitaliteit duurzaam te behouden of te herwinnen:

Deze site gaat over Informatie, begeleiding, behandeling en producten die leiden tot een duurzame gezondheid.

In ‘Het CelHerstelConcept’ is beschreven hoe u weer in harmonie met de geldende natuurwetten kunt gaan leven.

In Het CelHerstelCentrum wordt het functioneren van het immuunsysteem samen met u in kaart gebracht en vindt een individuele begeleiding en behandeling plaats.

Skalaris Health heeft een aantal voedingssupplementen ontwikkeld die een gezonde wijze van leven ondersteunen.

De GezondeShop biedt producten en voedingssupplementen waarmee verstorende invloeden kunnen worden geneutraliseerd en die uw immuunsysteem helpen in balans te komen.