Waarom u klachten heeft en hoe u daar vanaf komt

gezondheidsdiagnose

oorsprong van klachten verklaard en plan van aanpak besproken

Onze  gezondheid wordt bepaald door onze leefstijl en wat we hebben meegemaakt . Kennis en begrip van de belastende factoren en de  invloed die onze leefstijl heeft op onze gezondheid zijn belangrijk als we duurzaam gezond willen blijven of worden.

Het ontbreken van borstvoeding kan net zoals frequente amandelontstekingen of de ziekte van Pfeiffer verklaren waarom dertig of veertig jaar later klachten ontstaan en mede bepalen hoe het immuunsysteem versterkt kan worden.

In onze gezondheidanalyse wordt uitgebreid ingegaan op de geschiedenis van de klachten en worden ze verklaard aan de hand van een door u ingevulde vragenlijst en informatie uit de beschikbare onderzoeken en scans die we hebben gedaan. Indien er uitslagen van andere onderzoeken zijn is het zinvol deze mee te nemen zodat ze ook kunnen worden besproken.

De belangrijkste leefstijlonderdelen die aan bod komen zijn voeding, bewegen en de omgang met stress.

Voeding

voeding als fundament

onbewerkte natuurlijke en gevarieerde voeding vormt de basis van onze gezondheid

Aan de hand van het huidige voedingspatroon worden verbeterpunten besproken. Het gaat hierbij niet om een dieet maar om het kiezen van gevarieerde voeding die wordt verdragen en alle essentiële voedingsbouwstenen bevat. Hierbij wordt rekening gehouden met de informatie uit het gesprek en onderzoeken.

Bewegen

Regelmatige lichamelijke inspanning is belangrijk voor de hele gezondheid, niet alleen het uithoudingsvermogen. Individuele bewegingsadviezen gericht op gezondheid en niet op prestatie komen aan de orde.

Stress

Mentale en lichamelijke gevolgen van stress worden besproken evenals mogelijkheden deze te compenseren, er anders mee om te gaan of de belastbaarheid te vergroten.

Over de gezondheidsanalyse

Een gezondheidsanalyse duurt een uur, de kosten bedragen 115,00 Euro inclusief 21% BTW.

De gezondheidsanalyse kan op zichzelf staand worden gedaan of in combinatie met een Regulatie ThermografieScan, een levendbloedanalyse, een Oberon– of Quantumresponse Scan en maakt deel uit van de CelHerstel Intake EXTRA.