Emeritus hoogleraar Hameling

Politici zijn professionele leugenaars, journalisten vertellen de leugens kritiekloos door

Een eigen mening is noodzakelijk

Het wordt steeds duidelijker dat we zelf onze  mening moeten vormen en niet kunnen vertrouwen op de informatie uit de krant. Journalisten blijken in het algemeen kritiekloos informatie over te nemen van overheden en industrie en zo wordt onze mening gevormd op basis van reclame en propaganda in plaats van op objectieve informatie.

De emeritus hoogleraar Hameling legt uit dat overheden met als voorbeeld de Amerikaanse, professionele P.R bureaus in dienst hebben die gebruik maken van de meest effectieve psychologische technieken en leugens om onze mening te manipuleren. Hij geeft onder meer antwoord op de vraag: ‘wat moeten we doen als kranten oproepen tot genocide’. De farma industrie hanteert dezelfde onethische praktijken zoals dr. Goetsch in zijn boek ‘Deadly medicine’ beschrijft. Jammer genoeg doen ook de ‘alternatieve’ media daar aan mee. Slogans zoals; ‘wat doet…met kanker’ en ‘het verzwegen verhaal over kanker’ wekken schijnzekerheden en zetten ons net zo op het verkeerde spoor als leugens van overheden en farma industrie.

Download DuurzaamGezond Krant PDF

Begrijpen in plaats van opzoeken

We leven in de ‘opzoekcultuur’, als we iets niet weten zoeken we het op internet op, maar als we de informatie niet begrijpen kan het zelfs gevaarlijk zijn. In Het CelHerstelConcept leg ik de werking van ons immuunsysteem uit en hoe klachten ontstaan. In onze CelHerstel Intake Extra leg ik uit wat de zwakke plekken van uw immuunsysteem zijn.

CelHerstel Intake EXTRA, geeft inzicht

Toen ik meer dan tien jaar geleden begon met werken in de complementaire zorg was ik onder de indruk van de mogelijkheden van zoals bioresonantie, fotoncoherentie, electroacupunctuur, kruidentherapie en homeopathie. Ik heb me erin verdiept, ermee gewerkt en goede resultaten behaald, maar vaak waren die resultaten tijdelijk. De meeste mensen die bij mij kwamen hadden ook elders die ervaring opgedaan. Ik vroeg me af waarom er wel een tijdelijke verlichting of soms zelfs klachtenvrijheid mogelijk was, maar vaak geen blijvende.

het logische van natuurlijk beter worden

het logische van natuurlijk beter worden

Klachten ontstaan door een optelsom

De meeste klachten zijn te verklaren op basis van belastingen zoals antibiotica, allergieën, infecties, onvolwaardige voeding en contact met pesticiden en zware metalen die zijn opgedaan vanaf de geboorte. Hierdoor ontstaan functiestoornissen van organen die langzamerhand verergeren totdat klachten en ziektes ontstaan.

Herstel door een compleet plan

Net zoals je bij het herstellen van een auto niet kunt volstaan met nieuwe banden of koppelingsplaten zo kun je bij herstel van gezondheid niet volstaan met een dieet of een ‘behandeling’. In de CelHerstel Intake EXTRA wordt aan alle facetten aandacht besteed en wordt uitgelegd waarom uw klachten zijn ontstaan en hoe er vanaf komt. Hoe meer vragen u heeft hoe beter en alle informatie uit andere onderzoeken kan worden besproken.

Meer informatie…

Regulatie Thermografie

De voor Nederland nieuweRegulatie Thermografie’ geeft een betrouwbaar overzicht over de risicofactoren en zwakke plekken van het immuunsysteem en is een

Ziekte van Lyme

Bij de ziekte van Lyme zijn een aantal specifieke kenmerken te zien

belangrijk deel van de CelHerstelintake. De FDA heeft deze methode erkend als ondersteunende scan voor het ontdekken van risicofactoren bij borstkanker. Onder meer voedingsallergie, alvleesklierproblemen, doorbloeding en zware metalen belastingen worden vastgesteld waardoor een gedegen plan kan worden gemaakt.

Meer informatie…

Aanmelding Celherstel Intake EXTRA…

Ziekte van Lyme vast te stellen door Regulatie Thermografie

De regulatie thermografie geeft als geen andere methode de verbanden aan tussen verstoringen in het lichaam. Bij de ziekte van Lyme ontstaan specifieke verstoringen van het immuunsysteem die door de temperatuurveranderingen zijn vast te stellen. Behalve dat duidelijk wordt of de klachten van de ziekte van Lyme komen of een andere oorzaak hebben wordt een behandelaanpak voorgesteld. De regulatiethermografie kan ook los van de CelHerstel Intake worden gedaan.

Meer informatie…

Aanmelding…

Aanbiedingen

De producten die wij in een aanbieding hebben zijn in het algemeen erg bijzondere producten die we in de afgelopen vijftien jaar hebben ontwikkeld of ontdekt. De producten van deze keer zijn Alen, Actimaris en de puur natuurlijke Skalaris huidverzorging.

vegetarische en biologische voedingsvervanger

vegetarische en biologische voedingsvervanger

Alen; vegetarisch, biologisch en energetisch onbeschadigde maaltijdvervanger

Alen voeren we nu ruim twee jaar  in ons assortiment en we hebben voldoende ervaring verzameld om uit eigen hand te kunnen vertellen hoe bijzonder het is. Dankzij de door dr. Vargas ontwikkelde methoden om de voedingsbouwstenen uit granen, algen en peulvruchten te verkrijgen blijven niet alleen de chemische maar ook de energetische eigenschappen behouden. De voedingsbouwstenen uit Alen worden daardoor heel gemakkelijk door het lichaam opgenomen wat voor iedereen van voordeel is maar zeker voor mensen die last hebben van hun darmen. Mensen die klachten krijgen door het eten van de meeste soorten voeding merken dat Alen hen energie geeft in plaats van klachten. Het betekent dat er geen irritatie optreedt maar herstel. Ook voor mensen die onder stress staan of veel sporten is Alen een ideale maaltijdvervanger of aanvulling omdat het goed opneembare  eiwitten, mineralen en sporenelementen bevat.

Meer informatie…

Bestelling…

ActiMaris Forte; bij alle huid- en slijmvliesproblemen

Het zuiver natuurlijke Actimaris wordt gebruikt bij alle huid- en slijmvliesaandoeningen. De ‘Forte’ is de meest geconcentreerde vorm en kan worden toegepast bij huidontstekingen, wonden van allerlei aard en bij jeuk door bijvoorbeeld brandnetels, kwallen of insectensteken. Goede resultaten zijn onder meer bekend bij steenpuisten en krentenbaard. De vloeistof wordt op een klein stukje tissue gedaan dat de plek bedekt. Zo loopt het niet direct van de ontsteking af maar blijft het langer in contact met de aangedane huid.. Bij schaaf- en brandwonden kan het in de wond worden gedruppeld om herstel te bevorderen en de kans op complicaties te verminderen. Voor gebruik bij kleine kinderen is het goed om te weten dat het niet erg is als het in de ogen of de mond komt. Misschien prikt het iets, maar het kan geen kwaad!

Tot eind augustus in plaats van 38,95 Euro voor 24,95 Euro

Meer informatie…

Bestel…

Het belang van puur natuurlijke huidverzorging

Wist u dat de meeste huidverzorgingsproducten giftige en soms kankerverwekkende stoffen bevatten? Dit hoeft niet op de verpakking te staan waardoor het moeilijk wordt om er achter te komen hoe veilig een product is. Ook de benamingen ‘natuurlijk’ en ‘biologisch’ zijn geen garantie voor een veilig product.  Als enkele ingrediënten natuurlijk zijn of van biologische oorsprong mag ‘biologisch’ op het label staan. Van onze huidverzorgingsproducten kunnen we garanderen dat ze geen enkele giftige stof bevatten en dat bij de productie zelfs geen chemische bewerkingen worden toegepast. Omdat natuurlijke oliën gemakkelijker oxideren als ze in contact met huidvet of zuurstof komen dan wanneer er chemische conserveringsmiddelen worden gebruikt  hebben we voor onze producten hoogwaardige vacuüm blijvende verpakkingen gekozen, zo blijft de kwaliteit lang bewaard, ook na het openen.

Deze maand bieden we u  de dag- en de nachtcrème aan voor 39,95 Euro in plaats van 59,90 Euro

Meer informatie over de producten

Bestel…

Water is niet ‘zo maar’ water

Met water gaat het net als met voetbal, iedereen heeft er een mening over. Maar wanneer deze niet op feiten gebaseerd zijn, zijn ze niet veel waard. In ‘Het Actief Waterboek’ doe ik de natuurkundige eigenschappen van water uit de doeken, beschrijf bijzondere eigenschappen van water die we (nog) niet kunnen verklaren maar wel aantonen en  geef wetenschappelijk onderbouwd advies over gezond drinkwater.

Het Actief Waterboek voor 12, 95 Euro in plaats van 16,95 Euro.

Meer informatie…

Bestel…

Rinno en Marja Heidstra

www.duurzaam-gezond.nl

www.quantum-genetics.nl

www.gezondeshop.nl 

www.celherstelconcept.nl 

www.basischwater.nl

www.actimaris.nl

www.skalaris.nl

www.mijnwaterman.nl