Duurzaam gezond met Het CelHerstelConcept

waarom worden we ziek en hoe worden we beter?

Het CelHerstelConcept; derde editie binnenkort verkrijgbaar

Over het logische van natuurlijk beter worden

De meeste ziektes overkomen ons niet, ze zijn een logisch gevolg van de overbelasting van ons immuunsysteem en het gebrek aan onderhoud. Het zoeken naar de ene juiste oorzaak en oplossing is gedoemd tot mislukken omdat ziek worden het gevolg is van veel verschillende oorzaken.

Aanbieding tot 16 augustus!

Bestel…

Gezondheid wordt bepaald door alle invloeden waaraan iemand blootstaat zoals voeding, stress, straling en luchtkwaliteit en de wijze waarop de gezonde balans in evenwicht kan worden gehouden. Balansverstoringen kunnen worden gemerkt en gemeten voordat schade optreedt die tot ziektes leidt.

Klachten ontstaan door achterstallig onderhoud

In een voorbeeld: Een auto rijdende houden vergt een verantwoorde rijstijl, goede kwaliteit brandstof en regelmatig onderhoud. Een chauffeur merkt aan de manier waarop de auto rijdt of er iets mis is, hij controleert regelmatig de bandenspanning en de olie en zorgt voor de juiste brandstof. Nu en dan laat hij voor de veiligheid cruciale punten meten bij een garage, waardoor tijdig zwakke punten worden gecorrigeerd.

Test uw gezondheid zelf

Als wij verantwoord met onze gezondheid omgaan, merken wij, net als de chauffeur, als iets niet in de haak is, checken we nu en dan onze gezondheid door bijvoorbeeld bloedsuiker- of bloeddrukmetingen en laten voor onze gezondheid belangrijke aspecten meten zodat zwakke punten kunnen worden gecorrigeerd voordat gezondheidsschade optreedt.

Welke testen u zelf kunt bestellen

Verstoringen van de gezondheidsbalans ontstaan bij onze cellen; zo lang zij goed werken, blijven we gezond. In Het CelHerstelConcept worden de arbeidsvoorwaarden voor de cellen besproken en wordt uitgelegd waardoor deze verbeteren of verslechteren.

Er wordt ingegaan op de werking van het immuunsysteem en belastende factoren zoals straling, vaccinaties, onvolwaardige en GMO-voeding en op ondersteunende factoren waaronder gezonde voeding, en mogelijkheden ter ontgifting.

Een chauffeur merkt dat de auto niet in orde is als het stuur gaat trillen of aan brandende waarschuwingslampjes. In dit boek worden de waarschuwingssignalen die de cellen afgeven besproken en wordt uitgelegd welke testen kunnen worden gedaan om inzicht te krijgen in het functioneren van het immuunsysteem zodat tijdig iets kan worden ondernomen om klachten te voorkomen of om de oorzaak van de klachten weg te nemen.

Gezonde keuzes leiden tot gezondheid, ongezonde maken ziek. Gefundeerde keuzes maken kan alleen met informatie.

Dit boek helpt geĆÆnformeerde keuzes te maken; om gezond te blijven of te worden.

Binnenkort weer verkrijgbaar, u kunt een exemplaar reserveren tegen de aanbiedingsprijs met maar liefst 45%!

De aanbieding is geldig tot 16 augustus!

Bestel…