natuurlijke zonnebrandlotion is de beste

natuurlijke zonnebrandlotion is de beste

Natuurlijke zonnebrandlotion is effectief en gezond

Zonnebrandlotions bevatten zonnefilters maar helaas zijn die bijna allemaal schadelijk voor de gezondheid, sommige lijken zelfs het ontstaan van kanker te verhogen. Tot voor kort bestonden er geen volledig natuurlijke, dus gezonde zonnebrandlotions maar nu is er de natuurlijke Zonnebrandlotion met beschermingsfactor 15.

Zonnebrandlotion uit de natuur

Net als alle Skalaris natuurlijke huidverzorgingsproducten is de zonnebrandlotion 100% natuurlijk en voor het grootste deel zelfs van biologisch gecertificeerde aanbouw. Het gebruik van natuurproducten is niet alleen veilig het heeft bovendien een gezondheidsondersteunende werking dankzij de essentiële oliën, vitamines en mineralen die ze bevatten.

Biologische producten van voordeel voor gezondheid en milieu

De zonnebrandlotion van Skalaris bevat geen titaniumdioxide, een chemische stof die wel is toegestaan voor natuurlijke producten maar waartegen sommigen bedenkingen hebben.

[embedplusvideo height=”283″ width=”450″ editlink=”http://bit.ly/1ejRJTx” standard=”http://www.youtube.com/v/k-is3UIqbBo?fs=1″ vars=”ytid=k-is3UIqbBo&width=450&height=283&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6087″ /] Met volledig natuurlijke producten hoef je niet bang te zijn teveel te gebruiken, dit in tegenstelling tot tal van chemische producten die bescherming tegen de zon beloven maar waar de algehele gezondheid onder lijdt. In de televisie uitzending van Zembla over ‘hormoonverstoorders’ werd door professor van den Berg  gesproken over het gevaar van toxische ingrediënten in huidverzorgingsproducten, maar ondanks de enorme bewijzen beweert minister Schippers dat nog te weinig te vinden zoals ze in een commentaar op de uitzending zei. De belangen van industrie zijn kennelijk belangrijker dan die van gezondheid. Het voorzorgsprincipe wordt ook hier niet gehanteerd net zoals dat niet is gebeurd bij onder meer asbest en PCB’s. Ook het KWF is kennelijk niet op de hoogte van de gevaren van toxines in niet-natuurlijke huidverzorging aangezien ze nog steeds geen onderscheid maakt in natuurlijke gezonde bescherming en die door chemicaliën met een mogelijk kankerverwekkend en hormoonverstorend effect…

Omdat bij het verbouwen en de bereiding van onze huidverzorgingsproducten waaronder de zonnebrandlotion geen chemicaliën worden ingezet, is het gebruik goed voor gezondheid en milieu.

Maar enkele chemicaliën worden getest

Verder is het goed om te weten dat hoogstens 15% van alle chemische stoffen is getest en dat alleen de enkele stoffen worden getest en niet de combinatie, terwijl combinaties vaak tientallen malen giftiger zijn dan de enkele stoffen.

Kortom, als u zich gezond wilt beschermen tegen de zon , kies voor 100% natuurlijke zonnebrandlotion.

Meer informatie

Bestel nu voor de introductieprijs!