De beste alkalline waterfilter is de WaterMan

Uit de test blijkt: WATERMAN is de beste alkaline waterfilter

Waterman is beste alkaline waterfilter

De Waterman is als de beste alkalische waterfilter uit de bus gekomen bij de test van de internationale gezondheidswebsite NaturalNews.

Kraanwater filteren is zinvol

Zuiver drinkwater is essentieel voor onze gezondheid maar steeds moeilijker te krijgen. Steeds meer verontrustende informatie over zware metalen en medicijnresten in ons kraanwater wordt bekend. Het is  zinvol om drinkwater eerst te filteren en zo mogelijk basisch te maken. Nederlands kraanwater is beter dan kraanwater uit veel andere landen maar het bevat toch stoffen die je liever niet wilt drinken. Het voldoet aan de normen, maar de enige goede norm is de nul-norm. Iedere vorm van vervuiling is teveel en zoals de Duitse professor Ralf Otterpohl, voorzitter van de Internationale Water Associatie (IWA), zegt: ‘Een veilige hoeveelheid vervuiling bestaat niet’.

WATERMAN, de beste alkaline waterfilter

alkaline waterfilter: de WaterMan

Uit de test van NaturalNews komt de WaterMan als beste alkaline waterfilter

De internationale gezondheidssite NaturalNews heeft zeven waterfilters getest die wereldwijd verkocht worden waaronder de Waterman die  als de beste alkaline waterfilter uit de bus kwam. Naturalnews heeft getest op het verwijderen van aluminium, koper, arseen, strontium, cadmium, cesium, kwik, lood en uranium. Er worden uiteraard nog veel meer stoffen zoals chloor, fluor en medicijnresten uit het water gefilterd, maar die zijn niet getest. De andere geteste waterfilters zijn  Brita, Pur, Seychelle, Culligan, Mavea en Zero Water. Van deze filters kunnen alleen de Zero Waterfilter en  de WATERMAN worden geadviseerd, de rest van de waterfilters filtert onvoldoende aldus NaturalNews. De WATERMAN is een alkaline waterfilter en heeft daarom een meerwaarde boven de andere.

WATERMAN filtert 99,7% kwik uit het water

De WATERMAN filtert alle geteste stoffen meer dan gemiddeld uit het water. Kwik wordt zelfs bijna 100% en lood 93,7 %. Verwijderd. NaturalNews heeft ook gemeten of de claim van de WATERMAN dat het water alkalisch wordt getest en heeft dit bevestigd. Uit de metingen bleek dat het water duidelijk meer magnesium bevat en dus basisch is.

watertabel07Een minus teken –  betekent een toename. Het water uit de Britafilter bevat dus 33,9% meer aluminium na het filteren. De toename van strontium tijdens het filteringsproces van de WATERMAN wordt door Naturalnews als positief gezien omdat het een belangrijk sporenelement is.

Het originele onderzoek kunt u vinden op NaturalNews…

Meer informatie over gezond water kunt u lezen in Het ActiefWater Waterboek…

Waarom basisch water gezonder is dan omkeer osmose water…

De WaterMan kunt u hier bestellen…