Informatie voor nieuwsgierigen

Aanpassing van de omschrijving van de 'vaccinatie'

  1. De injectie beschermt tegen infectie met het C virus
  2. De injectie beschermt tegen een ernstig verloop van de infectie
  3. De injectie helpt het immuunsysteem te activeren om een infectie te voorkomen

Aantal gemelde sterfgevallen die met vaccinaties in verband worden gebracht

Van 2000 tot 2020 gemiddeld 9,8 per jaar met een kleine stijging bij de Mexicaanse griepvaccinatie.

24000 % stijging van aantal gemelde sterfgevallen in Duitsland

Sinds het begin van de C injectie actie

Amerikaanse CDC cijfers geven een stijging van 9200% aan

De stijging van het aantal sterfgevallen dat in verband wordt gebracht met de C injectie

Toename aantal miskramen na de C injectie

Begrafenisondernemer spreekt van bedrog bij ' Coronadoden'

steeds meer gevaccineerden op IC

VAERS cijfers geven aan dat Corona vaccinaties meer doden veroorzaken dan alle andere samen

Steeds meer ernstige bijwerkingen en sterfgevallen

Viroloog Koopmans blijkt contacten te hebben (gehad) met de Chinese Communistische Partij

Toevallig valt de oversterfte samen met vaccineren...

Crematoria overvol door nog onverklaarbare overlijdenspiek

11 januari 2022, 16.00 uur · Aangepast 11 januari 2022, 19.26 uur · Door Jessica Douma & Priscilla Overbeek & Doris van Baar

schaamteloos bedrog van de media

de foto van een Italiaanse ramp wordt weer gebruikt om de indruk te wekken van veel corona doden

Belangenverstrengeling

Aanklacht bij het Gerechtshof Den Haag

“IEDEREEN DIE AAN COVID IS OVERLEDEN, MOET ALS VERMOORD WORDEN BESCHOUWD.”

Vind de aanbieder waar iedereen welkom is!

Statistieken onrustbarend

Brian D.
Spoedeisende Hulp Arts (SEH)

‘In the end we will not remember the words of our enemies, but the silence of our friends’

Ga naar www.verzorgdezorg.nl  en spreek je uit!
Vandaag is een trieste dag.

Ik ben Spoedeisende hulp (SEH) arts en vanaf het begin van Corona in Nederland (maart 2020) werk ik op de SEH om topzorg te leveren aan ALLE patiënten die zich op de SEH presenteren. Samen met mijn SEH collega’s hebben wij vele corona patienten onderzocht, behandeld en bij opname overgedragen aan de afdeling of IC.

Het is niet meer dan logisch dat door deze continue blootstelling aan corona patienten ook ik een infectie met het sars-cov2 virus zou doormaken. En inderdaad ik ben ziek geweest en hersteld. Nadien heb ik in 1,5 jaar veel meer exposure aan corona patienten gehad en toch ben ik nooit meer ziek geweest. Logisch, als je de #immunologie boeken erop naslaat.

En dan vandaag, 14 oktober 2021 mag ik NIET naar ‘ons’ congres voor SEH-artsen omdat ik het QR controle systeem niet in stand wil houden. Ik weiger mee te werken aan dit belachelijke, irrationele en volstrekt onwetenschappelijke politieke besluit. Een testmaatschappij, een QRcode maatschappij en een vaccinatiedwangmaatschappij is NIET normaal. Dat zou toch iedereen moeten vinden?! Wij zijn met zn allen verantwoordelijk om niet normaal te maken, wat niet normaal is.

Wat mij diep raakt is de stilte van mijn collega’s. Het doet mij oprecht pijn, dat onze beroepsvereniging #Nvsha geen inhoudelijk debat faciliteert over het ziektebeeld en vooral over het beleid. Wij laten de keuzes aan de politiek terwijl die niet inhouds- of ervaringsdeskundig zijn. En het OMT dan.. Keer op keer leggen zij geen verantwoording af wanneer hun adviezen verkeerd uitvallen of volstrekt onwaar zijn gebleken. Neem als voorbeeld 3 maanden avondklok, de niet uitgekomen 2000+ IC opnames of het niet structureel opschalen van de IC capaciteit.

Voor mij is het vandaag een trieste dag want ‘in the end we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends’

Wanneer niet praktiserend MDL-arts Ernst Kuipers gisteren bij #Jinek met droge ogen beweert dat de QR corona pas tot het voorjaar moet blijven, dan zou toch iedereen op de achterste poten moeten staan. Welke evidence heeft Kuipers dat deze controle pas leidt tot minder doden of minder ziekenhuis opnames?
Deze pas zou tot 1 november gelden maar ook hier wordt de salamitactiek toegepast. Beetje bij beetje worden wij als bevolking én als zorgprofessionals meegezogen in onwetenschappelijk ondoelmatig beleid!!

Gelukkig zijn er steeds meer artsen die leiderschap tonen en goed onderbouwd kritiek leveren op het gedicteerde overheidsbeleid.
Intensivisten A. Lahije & S. de Lange verwoorden hun kritiek uitstekend in hun brandbrief op de site #VerzorgdeZorg.nl

Neem alsjeblieft de moeite, ga naar verzorgdezorg.nl en lees de brandbrief.
Reflecteer op de kritiek en de aangedragen oplossingen en ben je het ermee eens, spreek je uit.

De tijd van zwijgen is voorbij, want wie zwijgt stemt toe.

Het is een vreemde tijd,

er gebeuren dingen die twee jaar geleden voor onmogelijk werden gehouden en mensen reageren intolerant en aggressief op een manier die onwerkelijk aandoet. De tijd dat Nederlanders nuchter en tolerant waren lijkt achter ons te liggen.

Politiek en media spreken dezelfde taal, gebruiken dezelfde argumenten…maar zijn die onderbouwd? Vragen naar de achtergrond en wetenschappelijke basis van het hele Corona gebeuren, de maatregelen, de vaccinaties, mondmaskers, social distancing worden niet beantwoord. Maar er is meer aan de hand. Ook van de politieke mening afwijkende informatie over onder meer  het klimaat, CO2, stikstof en discriminatie worden gecensureerd en de boodschappers gestigmatiseerd.

Zelfs de meningen, visie en wetenschappelijke onderzoeken van experts, artsen en wetenschappers worden gecensureerd. Als de vrije meningsuiting niet meer geldt, waar komen we dan terecht?

Op deze pagina heb ik een aantal video’s, artikelen en uitspraken verzameld die een ander licht op de zaak werpen.

Het is niet bedoeld om iemand te overtuigen, dat kan niet, je kunt alleen getuigen, niet overtuigen zoals een goede vriend van mij zegt.

Misschien, hopelijk maakt het iemand nieuwsgierig en gaat zelf op onderzoek. Je kunt alleen jezelf overtuigen door kennis en inzicht te vergaren, niet door iets of iemand ’te geloven’.

Het gaat ergens om, om onze vrijheid, vrijheid van meningsuiting en  privacy, het gaat om het behoud, of misschien wel om het terugwinnen van de democratie.

Gebruik van Ivermectine leidt tot een snel herstel bij veel mensen! Sterk verminderde sterfte.

VIDEO: Dr. Zelenko informeert over achtergronden van Corona

Hij legtonder andere  uit hoe effectief je kunt voorkomen dat je ziek wordt en de werking van de vaccinaties
De meeste positief geteste bij gevaccineerde
Ieder jaar nieuwe angstmakerij die een jaar later is vergeten
Een presentatie waarin de gezondheid van gevaccineerden wordt vergeleken met die van ongevaccineerden.

met vaccinatie vaker en ernstiger ziek

Opnames in het Corona jaar lager dan andere jaren! Vanwaar de paniek over overbezetting?
Ziektes waren al verdwenen voordat vaccinaties zijn ingevoerd

Inclusief 17619 doden!

Uitleg met wetenschappelijke onderbouwing warom vaccinatie van kinderen met dit vaccin crimineel en zinloos is.

 

Op 17 juli is mijn baby overleden.

Ik had mijn 6 weken oude baby borstvoeding gegeven op het moment dat ik het eerste Pfizer-vaccin kreeg op 4 juni 2021. Hij werd erg ziek met hoge koorts ongeveer 2 weken nadat ik het eerste Pfizer-vaccin had gekregen op 21 juni. Hij werd gedurende 2 weken behandeld met IV antibiotica voor een vermeende bacteriële infectie. Ze vonden echter nooit een specifieke bacterie, en noemden zijn diagnose cultuur-negatieve sepsis. Aan het eind van zijn ziekenhuisverblijf testte hij positief op rhinovirus. Na de antibioticakuur van 14 dagen was hij een week thuis, maar vertoonde vreemde symptomen (bv. gezwollen ooglid, vreemde uitslag, braken). Ik bracht hem op 15 juli terug naar het ziekenhuis, waar hij zich presenteerde met wat zij een atypische Kawasaki ziekte noemden. Hij overleed kort daarna aan stolsels in zijn ernstig ontstoken slagaders. Ik ben benieuwd of het spike-eiwit via de moedermelk een ontstekingsreactie bij mijn kind kan hebben veroorzaakt. Ze zeggen dat de ziekte van Kawasaki veel lijkt op het multisysteem ontstekingssyndroom bij kinderen dat ze zien bij post-covid-infecties. (Mijn baby had ook ongewone geboorte-omstandigheden, want hij werd met 37 weken geboren, als gevolg van een blindedarmontsteking bij de moeder). Maar als ze weten dat antilichamen door de moedermelk gaan als een goede zaak, waarom zou de spike proteïne dan niet ook door de moedermelk gaan en mogelijk problemen veroorzaken.

Dramatische verhoging van ontstekingsmarkers na mRNA vaccin

Conclusie van de onderzoekers

We conclude that the mRNA vacs dramatically increase inflammation on the endothelium and T cell infiltration of cardiac muscle and may account for the observations of increased thrombosis, cardiomyopathy, and other vascular events following vaccination.

Wij concluderen dat de mRNA vaccinaties de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en een verklaring kunnen zijn voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.

WIKIPEDIA: Het endotheel[1] is een bedekkend eencellig laagje aaneengesloten cellen dat onder andere de binnenkant van hartbloedvaten en lymfevaten bekleedt.  Endotheelcellen vervullen een functie bij de bloedstolling.

George Orwell

De mensen zullen geloven wat de media hen wil laten geloven

Ivermectine is bijzonder veilig en effectief

Sterkste daling van mensen in het ziekenhuis sinds het gebruik van Ivermectine.

Ook in Canada een sterke toename van doodgeborenen

Duitse 'Aerzteblatt' 2002

Doel: gezonde mensen veranderen in patienten

Meer sterfte na dubbele vaccinatie

Er is niets veranderd sinds de 2e wereldoorlog

De geschiedenis herhaalt zich…Kennelijk kunnen mensen  niet leren uit de geschiedenis…

Andere nieuws

Informatieve website met veel links