[embedplusvideo height=”309″ width=”500″ standard=”http://www.youtube.com/v/nMxnxsjTIGQ?fs=1&hd=1” vars=”ytid=nMxnxsjTIGQ&width=500&height=309&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5470″ /]

Hallo mijn naam is Krzystoff C. , ik ben 29 jaar, in 2003 werd bij mij Colitis Ulcerosa vastgesteld, een ongeneeslijke ziekte.

De prognose en behandeling van de artsen was: het verwijderen van de gehele dikke darm en daarna waarschijnlijk sterven. In de loop van de 8 jaar ziekte werd het leven steeds zwaarder en zwaarder. Diarree met bloed, 10 maal per dag, voortdurend buikpijn, zwak, duizelig. Ik kon niet meer werken. In januari 2011 kon ik alleen nog bananen en gekookte wortelen eten. Mijn gewicht verminderde tot 60 kg, ik ben 175 cm.

Colitis Ulceros, de chronische darmontsteking werd niet door de medicijnen beinvloed.

De Colitis Ulcerosa die Kris had werd niet beïnvloed door de medicijnen

Medicijnen hielpen niet bij mijn Colitis Ulcerosa.

Artsen gaven me het medicijn Pentasa maar dat hielp alleen in het begin. Ik merkte enkele maanden verbetering maar het was geen echte verbetering. Ik moest steroide medicijnen erbij gaan nehmen (hydrocortison). Ik was de hele tijd in behandeling. In januari 2011 trof ik de arts mevrouw Nadja U. (neurologe). Op dat moment had ik voortdurend bloed bij de ontlasting en geen energie. Dr. Nadja bracht me in contact met professor dr. Gariaev. Meer informatie www.quantum-genetics.eu

Na drie dagen verminderen de klachten van Colitis Ulcerosa!

Ik stuurde dr. Gariaev een babyfoto, toen ik 1 maand oud was. Hij maakte hiervan een geluidsfragment. Na drie dagen stopte de diarree!! Ik beluisterde het geluidsprogramma meerdere malen en bekeek het videoprogramma met de DNA frequenties gedurende de dag. Ik voelde me beter en beter! Energie, kracht, gezondheid keerden bliksemsnel weer terug.

Ik kreeg enorme honger. Na een week kon ik alle producten weer eten. Ik had steeds honger. Nadat ik een maand het programma had beluisterd veranderde mijn leven. Ik kan nu alles weer eten en heb een normale en regelmatige stoelgang. Langzaam neem ik in gewicht toe, ik ben intussen 72 kg, ik voel me beter, ik loop, train en zie er veel beter uit.

De reguliere artsen voorspelden dat ik het niet zou overleven maar de geluidsprogramma’s van professor dr. Peter Gariaev gaven mij mijn leven terug maar brachten ook vreugde en gezondheid voor mijn beide ouders.

Mijn ouders zijn fitter en gezonder.

Mijn ouders hebben hun eigen programma’s. Ze luisteren naar hun geluidsprogramma’s en hun gezondheid is enorm verbetert! Mijn moeder is 62 en mijn vader is 65 jaar. Na een maand meerdere malen per dag luisteren naar de geluidprogramma’s voelden mijn ouders een energie- en stemmingsverbetering. Mijn moeder had een aneurysma (zwakke plek) in de aorta die is verdwenen.

Intussen beluister ik regelmatig mijn programma en hoop dat mijn ziekte nooit weer terugkomt.

Bedankt professor dr. Peter Gariaev voor de geniale programma’s die mij en mijn moeder hebben gered.

Met vriendelijke groeten,

Kryzstoff C.