een chronische ontsteking die niet ontdekt wordt kan levenslange ellende veroorzaken

kwakkelen door onontdekte chronische ontsteking

Agressieve ziektes en ziekteverwekkers bestaan niet,

toch worden we steeds zieker. De indruk wordt gewekt dat kwaadaardige ziektes en agressieve ziekteverwekkende bacteriën de oorzaak zijn maar de ware oorzaak zijn chronische ontstekingen door een steeds slechter wordend immuunsysteem.

Bezoek een lezing in Heemstede, Baarn of Enschede.

Een slecht immuunsysteem laat chronische ontstekingen doorsudderen met kwaadaardige aandoeningen en ziektes door bacteriën en virussen als gevolg. Al in 2004 schreef de Time hierover een omslagartikel en in 2010 het Duitse magazine Focus. De conclusie die in deze tijdschriften wordt gemaakt is dat de aandacht moet worden gericht op een goed

Chronische ontsteking wordt in het coverarytikel van The Time als secret killer beschreven.

Chronische ontsteking als sluipmoordenaar, omslagartikel van The Time

immuunsysteem in plaats van het bestrijden van ziektes of bacteriën. In dit artikel ga ik hier dieper op in.

Vage klachten door chronische ontsteking.

Vermoeidheid, pijn in spieren en gewrichten, brainfog en dergelijke zijn symptomen van chronische ontstekingen die meestal worden voorafgegaan door een infectieziekte zoals longontsteking, ziekte van Lyme of de ziekte van Pfeiffer of door klachten zoals brandend maagzuur, diarree of obstipatie.

Wanneer u zich niet goed voelt en uit het bloedonderzoek blijkt dat ‘er niets aan de hand is’, is de kans groot dat u een onontdekte chronische ontsteking heeft die in de levendbloedanalyse kan worden vastgesteld.

Oorzaken van een onontdekte chronische ontsteking.

In de lezing wordt de logica van dit mechanisme uitgelegd en wordt ingegaan op de sabotage van uw immuunsysteem door voedingsallergie, celwandloze bacteriën en een verstoorde zuur-base balans waardoor u zelf in staat bent te beoordelen of u een onontdekte chronische ontsteking heeft en de eerste stappen naar duurzame gezondheid kunt maken.

Tovermiddelen en – behandelingen bestaan niet

Vaak moeten verschillende facetten worden bekeken en kan het goed zijn om een behandelaar te vinden die u helpt zoeken naar uw weg naar duurzame gezondheid. Bedenk daarbij dat er geen toverapparaten of wondermiddelen bestaan die een laaggradige chronische ontsteking ineens oplossen. Behandelapparaten en voedingssupplementen zijn alleen belangrijk in de ondersteuning van het herstel, dat geldt ook voor bijvoorbeeld natriumbicarbonaat, selenium, vitamine B17 en ‘goede vetten’. Onderzoeken waaruit zou blijken dat slechts één enkel voedingssupplement, medicijn of behandeling u weer gezond maakt zijn in het algemeen commerciële misleiding.

Beter worden doe jezelf!

Je kunt niet beter gemaakt worden, niet door een supplement, niet door een medicijn of behandelaar. Beter worden kun je alleen zelf door het maken van gezonde keuzes, maar je kunt er bij geholpen worden.

Lezingen in Heemstede, Enschede en Baarn

Gezond worden door gezonde keuzes

lezing ‘de weg naar blijvende gezondheid’ bij Mc Spirit in Baarn

Meer informatie een aanmeldingen voor de lezing op 27 maart vindt u hier…

.

.

.

.

.

 

lezingen over duurzame gezondheid en chronische ontstekingen

interessante lezingen over duurzame gezondheid

Datum: 15 februari 2013
Locatie: Heemstede, Stormvogelweg 1
Tijd: 20:00 – 22:30

Aanmeldingen

.

.

Duurzame gezondheid is ons doel.

Helpt u op weg naar duurzame gezondheid

Datum: woensdag 6 maart

Locatie: Kuipersdijk 192, 7512 CM Enschede

Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur.

Aanmeldingen