Drink basisch water overal.

basisch water drinken kan overal dankzij de basisch waterfilterkan WATERMAN

Basisch water uit een waterionisator filtert en maakt basisch.

Er wordt vaak gedacht dat basisch water altijd dezelfde kwaliteit en eigenschappen heeft en dat het niet uitmaakt hoe het basische water ontstaat maar dat is een misvatting.

Het basische karakter is een chemische eigenschap en geeft uitsluitend de pH aan, de concentratie van het aantal waterstofionen. In deze tijd waarin het steeds duidelijker wordt dat verzuring een aanslag is op het immuunsysteem is het een belangrijk punt, maar misschien wel het minst belangrijke aspect van het basische drinkwater.

Water drinken is gezond, maar wat is gezond drinkwater?

We bestaan voor het grootste deel uit water. Alle stoffen in ons lichaam worden vervoerd opgelost in water. We verliezen iedere dag ongever twee liter water door zweten, ademen, ontlasting en urineren en daarom moet water iedere dag worden aangevuld. Het oplossen van stoffen in het water is een van de allerbelangrijkste functies die water in ons lichaam heeft. Als er al stoffen in opgelost zijn zoals bijvoorbeeld in melk of bier kunnen er minder andere stoffen in opgelost worden in ons lichaam. Het is belangrijk dat we schoon water drinken.

Wat voor water komt uit de kraan?

water uit de kraan

Kraanwater wordt dankzij een basisch waterionisator schoon en gezond drinkwater.

Het  kraanwater is zodanig bewerkt dat we er geen infectieziektes van krijgen. Alle ziekteverwekkers zijn gedood door onder meer de toevoeging van chloor en een aantal bewerkingen in waterzuiveringsinstallaties. We krijgen ook niet onmiddellijk andere gezondheidsklachten omdat door de normen die gehanteerd worden geen acuut gevaar optreedt. Maar is het gezond om twee liter per dag te drinken van water waarvan bekend is dat er geen acute gezondheidsklachten ontstaan? Ik denk het niet.

Ons drinkwater bevat medicijn resten!

Regelmatig staat in de krant dat er iets mis is met ons drinkwater. Onlangs was er sprake van een hoge koperbelasting in Twents drinkwater en waren berichten over de grote hoeveelheid medicijnresten en het gevaar van de legionella bacterie in ons drinkwater.

Ondanks het feit dat de kwaliteit van ons drinkwater beter is dan dat van veel andere europese landen zijn er redenen genoeg om het kraanwater zelf te filteren voordat het gedronken wordt.

 Basisch waterionisatoren en de WATERMAN filteren het kraanwater en verwijderen zo bijna alle bacterien, pesticiden, chloor en medicijnresten. Wanneer we basische druppels in gewoon kraanwater doen drinken we basisch kraanwater.

Schoon basisch water uit de waterionisator en de WATERMAN.

natuurlijk, schoon water

Basisch water uit een bergbeek is gezond, schoon en heeft kleinere waterclusters.

Het op deze wijze gefilterde en geïoniseerde water heeft de volgende eigenschappen:

1. gefilterd, dus vrij van pesticiden, medicijnresten, bacteriën en dergelijke.

2. basisch, ondersteund het ontslakken.

3. hexagonaal, het geïoniseerde water heeft kleinere clusters dan kraanwater. De watermoleculen uit de kraan zitten in groepjes van ongeveer 20 bij elkaar terwijl het water uit een waterionisator of de WATERMAN in groepjes van maar 5 tot 6 moleculen zit. Het wordt vaak ervaren als ‘zachter’ water of ‘makkelijk drinkbaar’ water.

4. redoxpotentiaal, in het geïoniseerde water zijn meer vrije elektronen beschikbaar.

Meer informatie vindt u via de onderstaande links. U kunt ons natuurlijk ook bellen onder nummer: 053 475 0230 of mailen: info@gezondeshop.nl

In de presentatie over het basisch water maken met de WATERMAN kunt u meer lezen over de eigenschappen van het basische water uit de WATERMAN.

waterionisatoren…

WATERMAN…

meer informatie over basisch water…