Genetisch zuivere plantensoorten als basis voor gezonde voeding

Alen en Eveliza uit Equador

Uit de Andes komen ongerepte voedingsproducten ook geschikt voor vegetariers

De Amerikaanse voedingswetenschapper en arts dr. Oscar Vargas-Machuca E. heeft in Duitsland, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika gestudeerd. Hij heeft lang in Latijns-Amerika gewerkt waar hij in aanraking kwam met graansoorten en andere planten die in de rest van de wereld niet meer voorkwamen. De bijzondere voedingskwaliteiten maakten indruk en hij wilde deze voor meer mensen toegankelijk maken. Zijn onderzoek en idealisme hebben geleid tot Alen™ en Eveliza™, voedingsproducten met een hoge voedingswaarde en buitengewone eigenschappen.

Voeding is het belangrijkste

de_ontwikkelaar_van_ Alen_en_Eveliza

Dr._Vargas_Machuca

Dr. Vargas gaat ervan uit dat voeding het belangrijkste is om gezond te blijven en gezond oud te worden. Hij zegt dat de meeste aandoeningen en ziektes die we tegenwoordig zien niets meer of minder zijn dan het resultaat van een langdurige stressreactie van het lichaam als reactie op kwalitatief onvolwaardige voeding waardoor overgewicht en gezondheidsklachten ontstaan. Wanneer het immuunsysteem op deze manier is ontspoord kunnen cellen niet meer goed functioneren, een situatie waarin medicijnen en reguliere zorg niet kunnen helpen maar Alen™ en Eveliza™ wel.

Genetisch zuivere plantensoorten als basis

De voedingsbouwstenen worden uit genetisch zuivere en biologisch geteelde graansoorten gewonnen die enkel nog voorkomen in het Andesgebergte op 2500 meter hoogte, en uit nutriënten van rode en bruine algen die groeien rond de Galapagoseilanden. Dr. Vargaz heeft in 17 jaar tijd een methode ontwikkelt waarmee het mogelijk is om de kwetsbare voedingsbouwstenen zonder beschadiging van de voor onze celvoeding essentiële atomaire structuren te verkrijgen.

Unieke eigenschappen blijven bewaard

Zijn methode haalt niet eenvoudigweg de chemische moleculen uit de planten, maar de complexe linksdraaiende voedingsstoffen die als poeder worden bewaard. Het geconcentreerde poeder wordt snel opgenomen in het lichaam en heeft een buitengewone voedingskracht op basis van eiwitten, vitaminen, mineralen en vele andere secundaire micronutriënten, maar het meest onderscheidende is de kwaliteit van de voedingsbouwstenen; hun innerlijke kracht dankzij een onbeschadigde atomaire ordening, dit is voor ons lichaam belangrijker dan hoeveelheden.

Dagelijks gebruik herstelt de balans

Alen™ en Eveliza™ bevatten echter ook ruim voldoende hoeveelheden nutriënten. Ons lichaam heeft bijvoorbeeld dagelijks minstens 900 milligram van de aminozuren metionine en cysteine nodig terwijl op basis van berekeningen de meeste mensen maar 200 milligram via de voeding krijgen.

Een dagportie van 30 gram Alen™ bevat ongeveer 1000 milligram van de genoemde aminozuren plus 20 mineralen, talloze sporenelementen, 20 vitamines in de vorm van provitamines en 18 andere aminozuren in een natuurlijke verhouding waardoor een sterke synergie optreedt.

Een dergelijke samengebalde hoeveelheid kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen kan alleen uit planten gehaald worden die op ruim 2000 m hoogte onder de dagelijkse evenaarzon groeien op een voedingsstofrijke lavabodem zoals die alleen daar voorkomt.

Alen™ en Eveliza™ zijn biologische voedingsproducten die op meerdere wijzen effectief helpen de voedingsbalans te herstellen.

 

 

Meer informatie en bestellingen bij de GezondeShop.